Я вірю, що сильні слова врятують його від будь-яких неприємностей.

Не менш важливим є те, що для нас є безпека. Ми хочемо, щоб захистити їх від будь-якої складності та проблем. Звичайні люди не можуть це зробити, але ви завжди можете звернутися за допомогою до вищих сил. І сьогодні ми розповімо вам, як попросити Господа для захисту наших близьких. Це допоможе вам молитися чоловікові.

Я вірю, що сильні слова врятують його від будь-яких неприємностей. Р

Редакція "Сайт" Вона ділиться цією потужною молитвою з вами.

Молитва дружини має велику владу. Якщо ви сказали, що це з усіх ваших серцях і, звичайно, вірте у ваші слова. З його допомогою ви можете захистити кохану людину від будь-якого турмолю. Якщо ви відчуваєте, що ваш партнер може допомогти з вищезазначеного, просто молитися за нього. Молитва може бути зазначена в будь-який час і стільки разів, як ви хочете. Головне, щоб покласти всю віру в неї.

«Лорд Ісуса Христа, Сина Божого, занурення на слугу, грішник.» Тексти пісень, а це означає: Я вірю в тебе, як цар і бог. Приїжджайте і вдихати (ім'я дружини), очищайте свою душу всіх гріхів і збережіть його, Блаженний - той, хто спрагить за правду, раб Божого не хоче жити за брехнею, овець за гріхи свого і сусіда.

О, Бог, Я відірвав його вниз. Подаруйте своїм слугам духу хибності, благодатності, терпіння і любові. У будь-який час цього дня і нічний інструктаж і підтримка його в усіх речах. У всіх непередбачених випадках, нехай йому забув, що все було розкрито.

На слугу, Боже, згідно з вашим великим милосердям, і очищайте його нерівність за вашими численними мисливцями. Господи, давайте мені мир в душі, щоб зустрітися з тим, що прийдешній день приносить. Амен.

Зараз багато жінок випрошують своїх чоловік до переднього. Якщо ваш чоловік є військовою людиною, ви можете попросити його за захист у складному шляху. Звичайно, це не миттєва панацея. Однак це допоможе вам заспокоїти душу, а також охопити чоловіка з божественним захистом. Ще одна молитва для вашого чоловіка, який допоможе вам відчути себе краще.

«Чи не буде твоїй, Господи, мій Бог, щоб привести нас мирним шляхом, щоб направляти наші кроки мирним способом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Повернути нас в наші будинки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я вірю, що сильні слова врятують його від будь-яких неприємностей. р.

Надішліть благословення на всі твори наших рук і дозвольте мені знайти милосердя, благословення і милосердя в очах і в очах всіх, хто див. нас. Послухайте голос нашої молитви, для вас Бог, який чує молитву і молитву. Господи, хто слухає молитву.

1990Р. 2199Р.

Це лише деякі з можливих молитв. Ви можете говорити про Господа з будь-якими словами. Після того, як ми неодноразово сказали, що текст молитви більш важливий, ніж ваші думки і побажання. Якщо ви вносите свою любов і потурбуєте в слова, Бог почує вас.