24
"Сікність" з печінкою, варильною варильною варкою видається точні пропорції для бездоганного смаку
Торти. м'ясо Я зроблю той же рецепт з дитинства. Ви пам'ятаєте, що «Наука» продається біля станції або на ринку? Гаряча, смажена, жир і одночасно так смачна...
Зварювальну варку видали точну пропорцію для бездоганного смаку. Все ідеально підходить навіть без кухонної ваги!
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти рецепт нудоти з печінкою. За смаком
М'ясні торти в каструлі Інгредієнти для тіста
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з відмінним рецептом для печива з конденсованим молоком. Але ви можете перетворювати його в лісовий горіх.
Потужність ностальгії є великим, тому ці м'ясні пиріжки вже в каструлі. Я впевнений, що мій чоловік і мама. оцінить цю випічку!
Коли ви були дитиною, ви хочете запекти це?
Зварювальну варку видали точну пропорцію для бездоганного смаку. Все ідеально підходить навіть без кухонної ваги!
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти рецепт нудоти з печінкою. За смаком
М'ясні торти в каструлі Інгредієнти для тіста
- 0,5 л теплої води
- 2 жовтки
- 1 ст.л. сухих дріжджів
- 1 ст. цукру
- 2 ст.л. рослинного масла
- 0,5 ст. солі
- 250 мл молока
- 0,5 кг борошна (до 1 кг)
Наповнення інгредієнтів
- 1кг печінки
- 1-2 цибулини
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Змішайте інгредієнти для дрова (Схід + 1 ч.л. цукру і молока). Обкладинка рушником і покласти на 15-20 хвилин в теплому місці, щоб дріжджі підвищилися в обсязі.
- У глибокій мисці перемішують тепле молоко, дріжджові пари, жовтки, сіль, цукор, потім в двох дозах заливають борошно. Наприкінці суміші додайте вершкове масло. Тісто повинна бути м'яким. А будь ласка, не додаємо більше борошна, ніж про що говорить рецепт.
- Боул рясно змащувати рослинне масло, покласти тісто в ньому, накрити рушником і залишити на 40 хвилин. Покрийте тісто і залиште його на іншу годину.
- Тісто ділять на рівні шматочки (розділяють 30 г), накривають рушником і залишають на відпочинок протягом 10 хвилин. Для начинка Кріплення вирізати кубиками і відварити до готовності, не забуваючи для видалення піни. Потім можна різати дрібно або пропустити через велику сіточку м'ясорубки. Додайте дрібно нарізані цибулю, сіль, перець і добре перемішайте. 3610Р. 4200Р.
- Розкачати тісто на потрібну форму, викласти начинку, щіпку і обсмажити на на нагрітій рослинній олії з двох сторін. Покладіть тістечка в глибоку пластину або тазу і накрийте рушником. Бон придаток!
Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з відмінним рецептом для печива з конденсованим молоком. Але ви можете перетворювати його в лісовий горіх.
Потужність ностальгії є великим, тому ці м'ясні пиріжки вже в каструлі. Я впевнений, що мій чоловік і мама. оцінить цю випічку!
Коли ви були дитиною, ви хочете запекти це?
Я не маю дому, я забородав їм жити в квартирі дочки.
Шам'я, господиня, не всі знають, що задня частина кухонного молотка.