20
Чому ще не варити злаки, просто залити воду, феноменальний спосіб
Як варити кашу на водіНавіть дитина знає. Нерідко це працює: ви кладете крупу в каструлі, а потім залийте воду в співвідношенні 1: 2. Іншими словами, за 100 грам гречки, буде досить 200 мл рідини. Але що робити, коли вогні знову відключені, і плита, головний помічник на кухні, харчується електрикою? Редакція "Сайт" Ось відповідь на це питання.
Є крупи, які не потрібно варити. Більшість з них регулярно їсти, не знаючи його. І все, що ми використовуємо для обробки цих продуктів тепло. Однак це не завжди необхідно. Що таке дива, я розповідаю вам далі в статті.
Ми живемо в часі, коли немає впевненості в майбутньому. Це означає, що потрібно бути готовим до будь-яких умов виживання. до Я сказав вам, що їжа, щоб запастися взимку, щоб вижити навіть в самих екстремальних ситуаціях.
Серед них є різні злаки. Основна перевага цієї їжі полягає в тому, що вона може зберігатися протягом тривалого часу. І не потрібен холодильник. Але також багато злаків не потребують термообробки, тобто приготування їжі.
З огляду на, що багато Українці тепер живуть з постійними електромережами, особливо це правда. У мене немає газової плити на кухні. Хто знає, що буде з газом?
Щоб приготувати певні злаки, просто залийте їх водою. Як правильно це зробити і які з кашу підходять для цього, я розповідаю вам далі докладно.
Які крупи не потрібно варити
Якщо ви турбуєте, що час, зазначений в статті, ще не буде достатньо для приготування різних злаків, просто замочіть кожну з них на ніч. Так ви точно не втратите і отримаєте готовий каша на сніданок.
Я хочу вірити, що ці поради ніколи не будуть корисними для вас в реальному житті і дуже скоро ситуація буде стабілізуватися. Так що це буде!
Є крупи, які не потрібно варити. Більшість з них регулярно їсти, не знаючи його. І все, що ми використовуємо для обробки цих продуктів тепло. Однак це не завжди необхідно. Що таке дива, я розповідаю вам далі в статті.
Ми живемо в часі, коли немає впевненості в майбутньому. Це означає, що потрібно бути готовим до будь-яких умов виживання. до Я сказав вам, що їжа, щоб запастися взимку, щоб вижити навіть в самих екстремальних ситуаціях.
Серед них є різні злаки. Основна перевага цієї їжі полягає в тому, що вона може зберігатися протягом тривалого часу. І не потрібен холодильник. Але також багато злаків не потребують термообробки, тобто приготування їжі.
З огляду на, що багато Українці тепер живуть з постійними електромережами, особливо це правда. У мене немає газової плити на кухні. Хто знає, що буде з газом?
Щоб приготувати певні злаки, просто залийте їх водою. Як правильно це зробити і які з кашу підходять для цього, я розповідаю вам далі докладно.
Які крупи не потрібно варити
- Я дізнався про першу злаку давно, тому що я почав робити поживні смузі з нею. Це гречка. Я зазвичай замочити зелену гречку. Корисна інформація Але звичайної гречки можна приготувати таким чином. Досить залити крупу чистою водою перед сном. Під час ніч вона поглинає рідину, опухає і стане придатним для споживання.
Якщо варити зелену гречку таким чином, вранці слід ретельно промити під проточною водою, так як вона утворює велику кількість слизу. Якщо у вас немає часу і потрібно терміново харчуватися, то звичайна гречана можна залити крутою окропом протягом 20-30 хвилин. Що треба бути достатнім. В останньому випадку краще загортати горщик або пластину з гречкою в теплій рушник або натерти. - Вам не доведеться ходити разом з коускусом. Я кохаю цей кашель за свій чудовий смак. А що застрягти мене, як швидко його варити. Якщо у вас немає можливості його приготувати, немає проблеми. Просто залийте крупу водою, щоб вона повністю покривала її. Ви можете використовувати як холодну, так і гарячу воду.
Після покриття горщика або пластини з кашу кришкою і дати настоятися 15 хвилин. Потім можна їсти кашу. Дядько! - Oatmeal відрізняється. Отмеал досить залити окропом. Якщо зерно призначене для приготування їжі, його можна залити холодною водою вночі або використовувати гарячу воду. Потім час запарювання буде зменшено до 20-30 хвилин.
- Манну кашу можна замочити на 15-20 хвилин в воді або молоці. Якщо можна скористатися окропом або гарячим молоком, він стане ідеальним. Але без цього кашу можна сміливо їсти. Звичайно, це не така ж текстура, як свіжозаварена мангал, але в голодних часах вам доведеться вмістити з тим, що у вас є.
- Також без приготування ячменю злаку легко готують. Залийте його гарячою водою в співвідношенні 1: 2 і дайте 2-2,5 години настоятися. Під час цього часу клітинка прекрасно поглинає рідину і добре пробухає. Як з гречкою краще загортати посуд з кашу в рушник або плести, щоб прискорити і поліпшити процес запарювання.
- Булгур дрібного шліфування досить залити окропом протягом 20 хвилин. Якщо зерно більше, час запарювання просто скорочується до 40 хвилин або години. Божевільний!
- Перлове зерно також не потрібно варити. Але це займе більше, ніж інші каші, а саме весь день. Ідеальне співвідношення ячменю і води 1 : 3. Я бачив рекомендації, за якими спеції та сушені овочі слід додавати до цього кашу під час замочування. Як і цибулю і морква. Дуже смачний!
Якщо ви турбуєте, що час, зазначений в статті, ще не буде достатньо для приготування різних злаків, просто замочіть кожну з них на ніч. Так ви точно не втратите і отримаєте готовий каша на сніданок.
Я хочу вірити, що ці поради ніколи не будуть корисними для вас в реальному житті і дуже скоро ситуація буде стабілізуватися. Так що це буде!
Як зробити новорічну іграшка «Мр. Кролик», швастрес дає майстер-клас
Радянський двоманець встановлює приклад в хвилину, див., якщо ви можете опанувати його