Чому ще не варити злаки, просто залити воду, феноменальний спосіб

Як варити кашу на водіНавіть дитина знає. Нерідко це працює: ви кладете крупу в каструлі, а потім залийте воду в співвідношенні 1: 2. Іншими словами, за 100 грам гречки, буде досить 200 мл рідини. Але що робити, коли вогні знову відключені, і плита, головний помічник на кухні, харчується електрикою? Редакція "Сайт" Ось відповідь на це питання.

Є крупи, які не потрібно варити. Більшість з них регулярно їсти, не знаючи його. І все, що ми використовуємо для обробки цих продуктів тепло. Однак це не завжди необхідно. Що таке дива, я розповідаю вам далі в статті.

Ми живемо в часі, коли немає впевненості в майбутньому. Це означає, що потрібно бути готовим до будь-яких умов виживання. до Я сказав вам, що їжа, щоб запастися взимку, щоб вижити навіть в самих екстремальних ситуаціях.

Серед них є різні злаки. Основна перевага цієї їжі полягає в тому, що вона може зберігатися протягом тривалого часу. І не потрібен холодильник. Але також багато злаків не потребують термообробки, тобто приготування їжі.

З огляду на, що багато Українці тепер живуть з постійними електромережами, особливо це правда. У мене немає газової плити на кухні. Хто знає, що буде з газом?

Щоб приготувати певні злаки, просто залийте їх водою. Як правильно це зробити і які з кашу підходять для цього, я розповідаю вам далі докладно.

Які крупи не потрібно варити
  1. Я дізнався про першу злаку давно, тому що я почав робити поживні смузі з нею. Це гречка. Я зазвичай замочити зелену гречку. Корисна інформація Але звичайної гречки можна приготувати таким чином. Досить залити крупу чистою водою перед сном. Під час ніч вона поглинає рідину, опухає і стане придатним для споживання.

Якщо варити зелену гречку таким чином, вранці слід ретельно промити під проточною водою, так як вона утворює велику кількість слизу. Якщо у вас немає часу і потрібно терміново харчуватися, то звичайна гречана можна залити крутою окропом протягом 20-30 хвилин. Що треба бути достатнім. В останньому випадку краще загортати горщик або пластину з гречкою в теплій рушник або натерти.

2. Вам не доведеться ходити разом з коускусом. Я кохаю цей кашель за свій чудовий смак. А що застрягти мене, як швидко його варити. Якщо у вас немає можливості його приготувати, немає проблеми. Просто залийте крупу водою, щоб вона повністю покривала її. Ви можете використовувати як холодну, так і гарячу воду.

Після покриття горщика або пластини з кашу кришкою і дати настоятися 15 хвилин. Потім можна їсти кашу. Дядько!

3. Oatmeal відрізняється. Отмеал досить залити окропом. Якщо зерно призначене для приготування їжі, його можна залити холодною водою вночі або використовувати гарячу воду. Потім час запарювання буде зменшено до 20-30 хвилин.
  4. Манну кашу можна замочити на 15-20 хвилин в воді або молоці. Якщо можна скористатися окропом або гарячим молоком, він стане ідеальним. Але без цього кашу можна сміливо їсти. Звичайно, це не така ж текстура, як свіжозаварена мангал, але в голодних часах вам доведеться вмістити з тим, що у вас є.

5. Також без приготування ячменю злаку легко готують. Залийте його гарячою водою в співвідношенні 1: 2 і дайте 2-2,5 години настоятися. Під час цього часу клітинка прекрасно поглинає рідину і добре пробухає. Як з гречкою краще загортати посуд з кашу в рушник або плести, щоб прискорити і поліпшити процес запарювання.
  6. Булгур дрібного шліфування досить залити окропом протягом 20 хвилин. Якщо зерно більше, час запарювання просто скорочується до 40 хвилин або години. Божевільний!

7. Перлове зерно також не потрібно варити. Але це займе більше, ніж інші каші, а саме весь день. Ідеальне співвідношення ячменю і води 1 : 3. Я бачив рекомендації, за якими спеції та сушені овочі слід додавати до цього кашу під час замочування. Як і цибулю і морква. Дуже смачний!

Якщо ви турбуєте, що час, зазначений в статті, ще не буде достатньо для приготування різних злаків, просто замочіть кожну з них на ніч. Так ви точно не втратите і отримаєте готовий каша на сніданок.

Я хочу вірити, що ці поради ніколи не будуть корисними для вас в реальному житті і дуже скоро ситуація буде стабілізуватися. Так що це буде!