Моя мати-в-право не радий, що я подарував сина, вона хоче

Деякі люди застрягають свої ідеї іноді. Не тільки життя оточуючих, але життя оточуючих. На сьогоднішній день історія онуків і онуків такі ненаповнені мрії отруюють життя всієї родини. Це абсурдна ситуація, але це буває занадто.

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами сюжетом сім'ї та їх дивною проблемою.

Моя бабуся і онука недавно мала дитину. Я вирішив піти в будинок, і в той же час принести всі дитячі речі, які нам більше не потрібно. З'явився великий пакет різних рожевих речей з фрілами. Вона просто мала дівчину, і нам не потрібно ніяких речей дівчини. Вона була дуже дивована, коли вона побачила пакет нових речей. Так вона сказала: "Чому вам так багато речей, коли у вас є сина?"

Коли я розповіли про нашу ситуацію, я зрозумів, як це було. Я не знаю, що робити з нею. Але все в порядку. Рік тому я був вагітним. Я був дуже щасливим, тому що у нас немає малюка. Я був 38 в часі. Вагітність пізній і дуже складний. Я не доглядав, що ми народилися, просто бути здоровими.

Але мій мама-в-завдяки тільки проповіді про дитяче поле. Вона бажала дівчину занадто фанатично. І це не завадило мені. У її юності вона також мріяла про дочку, але вона не виконувала. Мій чоловік є її пізною дитиною. Вона подарувала йому і підняла себе. Я не даюся мати другу дитину самостійно. З тих пір вона стала обсесією.

Весь час я був вагітним, лікарі не могли б розповісти мені секс дитини. Моя мама-в-одному вирішила, що буде дівчина. Я почав купувати одяг, ковдри і навіть іграшки. Все це приніс до нашого будинку. Коли дитина народилася, мій мама-в-завжився майже мав інфаркт. Вона навіть прокинула тантотру і подрібнила в медсестри, які вони замінили дитину. Я дізнався, що я дізнався пізніше від мого чоловіка.

Коли бабуся? Відразу після виписки, мій мати-в-право почав стерти мене з питаннями про те, коли ми збираємось мати другу дитину. Згадайте, я міг ледь нести мій син. Але вона не здавалося помітити її онука, вона має тільки думки про її онука. З дитиною мама не допомагає на всіх, вона взяла його в руках тільки один раз. Але це найменша з моїх проблем, тому що я можу впоратися з дитиною.

Найбільша проблема – наполегливість матері-в-прави. Кожен з наших зустрічей починається і закінчується розмовою про необхідність іншої дитини і дівчини. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона трохи обсесувала з цим. Не заспокоївся. Навпаки вона стала більш наполягають. Після того, як було пропущено багато часу, ви вже можете народжувати другу.

Моя людина і я зрозумів, що причина не працювала, тому ми вирішили брехати. Він сказав їй, але він не вийшов знову. Але вона не падає. Я приніс гроші вчора і сказав нам, щоб зробити ІVF. Мій чоловік, і я здався. Не можна нормально захочеться онука. Тим не менш, коли ми сказали, що ми не будемо мати дитину. Що ми робимо зараз?

Відчуття цієї історії вражає. Що я можу сказати, що бабуся дійсно має обсесію. Можливо, без допомоги фахівця не можна вирішити. Найгірша частина полягає в тому, що її обсесії роблять життя важкою для сім'ї. Вони повинні мати дитину і бути щасливими, що кожен здоровий. А замість того, щоб ви послухали свою маму, і її сумнівні пропозиції. Не знаю, як вийти з цієї ситуації. Якщо ви не перестаєте говорити про свою маму. Що ви думаєте про це?