Прогноз нумеролога Христина Егіазарова

Останні новини Нумеролог Крістіна Єгіазарова Я зробив цікавий інтерв'ю на YouTube. У ній вона розповіла, що чекає Росія і світ у найближчому майбутньому. Згідно з експертом, сподіваємось на яскраве майбутнє не потрібно. Детальніше про прогнози жінки далі в статті.

Нумеролог Крістіна Єгіазарова 24 лютого 2022 Росія порушувала на територію суверенної України і почала війну проти неї. Минулого року нумеролог Крістіна Єгіазарова пророкувала, що це може статися. Вона вірить, що зараз відбувається один раз в ст.

До питання про те, чи може люди змінити щось, фахівець відповідає класично: краще не піти в будь-яку точку, адже таким чином ми тільки подаємо негативну енергію. Іншими словами, повторення і повторення знову до тих пір, поки політики з'ясували себе.

Але для росіян це питання не нове. Отже, слова нумеролога можуть частково вважатися одним із інструментів російської пропаганди. Головне, щоб покласти його в красиву формулювання про негативну енергію.

За даними нумеролога, щороку з 2020 по 2026 рр. кармика. Люди повинні пройти через ряд трансформацій, багато з яких лежать попереду. Хто може зробити це буде входити в новий світ. Ці люди будуть гармоніювати з собою.

21 вересня 2022 р. російський президент оголосив часткову мобілізацію. Крістіна Єгіазарова каже, що вона триватиме до кінця листопада. Ситуація на фронті буде гірше цього місяця. Тим не менш, експерт вважає, що Третя світова війна може початися дуже скоро. Так само не виключено, що ми будемо зіткнутися з ядерною війною.

Нумеролог впевнений, що Китай буде на боці Росії. За її словами, ці країни мають загальний інформаційний поле, вони як консервативні у своїх поглядах. Європейського Союзу стикається з кризою та кризою. Що ще може запропонувати російська експерт?

р.

Важко не помітити імперські мотиви у виступах Христини Егіазарової. Вона говорить, що Європа повинна розуміти, що не можна пустити з Росією. Ми живемо на одному континенті, де багато країн залежать від ресурсів Росії.

«Все з нас зараз йде до мінусів своїх програм», підсумовує нумеролог. Згідно з нумерологічним прогнозом, у 2023 році ми зіштовхнемося з кризою, коли кожна країна буде хвилюватися про її виживання. Деякі країни, такі як Туреччина, не мають майбутнього на найближчі 10 років.

Р

Цікаво, Христина не бачить спільного майбутнього між США та Росією. Проте, вона прогнозує, що в 2024 році новий західно-орієнтований людина прийде на владу в Росії. Він стане точною протилежністю Володимира Путіна.

Революція в Білорусі. Це відбудеться в наступні 2 роки. Але людина, яка стане головою держави, буде зосереджена на Росії. Ці країни залишаються союзниками. Туреччина, Японія і Азербайджан може бути прощадний назавжди.

Економічна криза в Росії погіршиться в 2023 році. Розумні люди продовжать залишити країну, яка може підвищити економіку. У зв'язку з тим, що у нас є тільки люди, які знаходяться нижче. Тим не менш, лікар-нумеролог називає рік Революції водяного кролика в технологічних умовах. Це, ймовірно, стосується інших держав.

У Росії можлива громадянська війна. Крістіна Егіазарова timidly clarifies: small. На наступний рік очікується період загальної застою. Так історії жахів про залізну завісу може стати реальністю для Росії.

Незважаючи на все це і що відбувається зараз, нумеролог впевнено стверджує, що Росія має велике майбутнє. Однак це не станеться до 15 років. І війна в Україні, за словами експерта, на різних стадіях триватиме до 2026 року.

Крістіна говорить 2024 - рік карми. Все, що людина зробив неправильно в останні 8 років повернеться до нього в цей час. Те ж саме стосується хороших дів. А для деяких, цього року буде успішним, і хтось мріє про його дострокове завершення.

Це прогнозування. Щоб бути чесною, я не збираю його серйозно. Однак, я хочу знати свою точку зору про те, що нумеролог Крістіна Егіазарова прогнозує. Я бачу тебе в коментарях!