Я дізнався, що моя мама отримала кредити і тепер я до моєї вуха в боргі, Я запитую допомогу від мого чоловіка.

Як дитина, здається, що наші батьки можуть легко впоратися з будь-якими проблемами. Ми розглянемо їх як супергерої. Ми розуміємо, що це не справа. Якщо наші дорослі батьки можуть зробити речі, які важко уявити. Це те, що героїні нашої історії зіткнулися. Вона дізналася, що її мати в кредитах в вухах і терміново потрібно вирішити щось.

добез ціни2005001'0001'5002

Редакція "Сайт" Він передає цю історію з вами і просить мудрих порад.

Нещодавно я помітив, що мама не сама. Тексти пісень, а це означає: Завжди думають про те, що важко слухати мене. Навіть його онуки не цікавляться. Виглядає дивний і знебочений. Вона каже, що це океї, але я можу бачити, що вона не океї. Одного разу я сидів і запитав, що сталося. Тоді вона сказала, що вона вибрала кредити.

Я почав торкнутися і сказав, що я отримав гроші спочатку, але не міг платити його назад. Я отримав другий кредит для погашення попереднього. Це був як сноуборд. І тепер вона має близько тисяч доларів у борг. Для пенсіонера сума тверда. Я був здивований, тому що я не знаю, що гроші були за гроші. І вона сказала, що вона просто витратила її на життя.

Мені важко зрозуміти, хоча. Ми живемо. Я все ще на батьківщині, піклуючись про дітей. Він дає мені гроші на ферму, ми живемо в квартирі, тому вам не доведеться платити за оренду. З цими грошима я допоможу мами щомісяця. Чоловік не розуміє, тому що він розуміє, що пансіонер в такий час не простий.

р.

Але не знаю, що моя мама, і я. Яка людина, яка отримує гроші. Це все життя. Вже батько, коли він ще живий, завжди сказав їй, що вона була Всі вони могли б відкликати, що мій батько. Моя мама була заборгованістю. Вона часто запозичила гроші від мене. Натюрморт.

Важко зрозуміти, що я спробую зберегти кожну копійку. Ми можемо жити добре зараз, але речі можуть змінитися. Діти зростуть і потребують економії. У той же час вона вибирає кредити, щоб витрачати гроші на продукти харчування та косметика. Я запитав, чому вона не сказала нічого перед сумою була настільки високою. Вона занурила, що вона не сказала, тому що я збираю його.

Як вирішити цю ситуацію. Я вирішив попросити чоловіка за допомогу. Я думав, що він не сказав, він завжди допоміг. Але він сказав про те, що "не". Як, ваша мама в кредит, і вона з неї. Немає нічого, щоб потрапити в боргу. І я знаю, що він правий. Але я відчуваю себе шкода для неї. Що ми робимо зараз? Якщо я даю її гроші, вона буде робити це весь час. Але якщо я не втрачу, вона буде в більшій кількості боргів.

7500 р.

Редакційна думка Ситуація дуже проста. Після того, як борги, як правило, накопичуються і позбавляються від них, не так легко. Але доросла дочка не повинна постійно вирішувати проблеми матері. Це одна річ, коли це щось важливе, але зовсім інший, коли це звичайний нерозрив і недбалість. Що ви думаєте?