Моя мама-в-завдяки поділила її рецептом млинців, вона називає їх "Неправда," і я не можу сперечатися.

Я завжди був гарним в приготуванні. Борщхт, котлети, куртки - не проблема. Єдине, що я не зробив млинців. Потім вони сльозяться, потім вони виходять занадто схожими на омлет. Я хотів зробити ажурні і ніжні млинці, але він вийшов нещільним. Я пішов на мій мати-в-право і попросив її розповісти мені, що проблема була. Вчив мене, як зробити смачні млинці з окропом.

р.

Редакція "Сайт" Вона ділиться з вами, що ми думаємо, є найкращим рецептом для млинців.

Смачні млинці на окропі Інгредієнти
  • 1,5 ст.л. окропу
  • 1,5 ст.л. молока
  • 2 яйця
  • 1,5 ст. борошна
  • 1,5 ст. вершкового масла
  • 0,5 ч.л. солі
  • 1,5 ст. цукру
  • щіпка
  • ванілі

Підготовка
  1. Моя мама-в-завдяки ці млинці "Неправда". І я готовий підтвердити, що вони повністю відповідають їхньому імені. Вона говорить основну секрету - правильне тісто. Ось де ми починаємо. Спочатку потрібно збивати яйця, цукор і сіль на пишну піну. р.

2. Потім, не перестаючи збивати, залити окропом. Після молока і розтопленого вершкового масла. Коли маса однорідна, припиніть змішувач і додайте просіяне борошно і соди. Якщо ви хочете зробити солодку начинку, можна додати ванілі. 185275

3. Тримайте збивання міксером до тих пір, поки тісто не рідке і без зайвих зусиль. Не потрібно додавати борошно.

4. Панель добре нагрівається і змащується маслом. Немає необхідності додати більше олії, просто перед першим млинцем.

5. Тепер обсмажте млинці, заливаючи невелику кількість гарячого тіста. Млинці будуть тонкими і отворами. Не гумовий, але дуже еластичний.

Цей смачний млинці на окропу став справжньою для мене. Дуже дякую за те, щоб поділитися цим рецептом. Тепер я отримую ідеальний млинці кожен раз. Залишилося додати смачну начинку і насолоджуватися. Навіть якщо ви вже маєте перевірений рецепт, я дуже рекомендую спробувати це. Я думаю, що млинці можуть ще здивувати вас. Я був дуже дивний!

У вас є рецепт млинців, які завжди працюють? Ви можете поділитися з нами в коментарях, ми будемо раді!