Учитель біології ріже пеларгонію навіть взимку, ось всі її хитрості

«Порізка півларгонію непросто, але цікаво, бо покоївка, які розмножуються ріжучою, просто в банці з водою не кладуть - гнилі. У цьому випадку немає труднощів, але є хитрості! – розповів мені, як дух, сусід, учитель біології з багаторічним досвідом.

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як піларгонія навіть взимку. Нові рослини з кущів фрейлу!

Пеларгонія (також просто герань) раніше вважається квіткою аристократів. Його чудовий пишні квіти і яскравий колір стане прикрасою будь-якого будинку. Пеларгонія невибаглива, рясно цвіте всю літо. Її пагони досягають 80 см.
Повіска горщики чудово виглядають!

Ця рослина також має лікарські засобиЧудово очищає повітря в будинку. Цей квітка також відомий як сімейний психолог. Рекомендується зберігати не тільки на кухні, але і в спальні!

Нагадуємо, що пеларгонія повинна бути відтворена шляхом різання. Звичайно, можна відтворити цю рослину з насінням, але проростання дуже мало. Чим більш елегантний і ефектний сорт, тим складніше його відтворити.

Я думаю, що породники подбають про це: вони не зацікавлені в тому, що результат їх багато років роботи швидко давали відчай і тим самим знизили ціну цього горщика.

Насправді, обрізка дуже проста. Не боятися! Добре, щоб маткова рослина сама повинна бути здоровою. Якщо виникає грибкове захворювання, краще не поспішати, чекаючи весни, коли буде більше світла, добре і, звичайно, потрібно обробити рослину фунгіцидами.

Рослина повинна поливати перед обрізкою (не менше 3 діб). Інструменти для обрізки (ножиці, ніж або іншого різання) повинні бути дезінфіковані. При цьому самі ножиці повинні бути гострими. Наріжте молоді живці довжиною близько 4 сантиметрів. Зніміть нижні листки, і знизите верхні, таким чином, випаровуючи цінну вологу.

Залиште ріжучі ріжучі ріжучі на 10 хвилин, щоб висушити ріжучу. У верхній частині стовбура після обрізки можна відтінити «зеленим». Я чесно не змащувати нічого.

325069 - відео

Під час цього часу заливаємо горщики з сухим грунтом Потім змочіть її з розпилювача. Злегка нижня ріжуча в особливому вкорі. Наприклад, можна взяти «Фітоклон» або «Корневін» і розвести його водою в співвідношенні 1: 1. Потім заглиблюємо ріжучу в грунт, злегка ущільнюючи грунт.

Поставте горщики самі з живцями в яскраве місце, але щоб прямий сонячний світло не падає на неї. Для 3 днів потрібно обприскати майбутній півларгоніум від спреї обприскувати водою.

Таким чином, можна вирізати не тільки звичайний районний півларгоніум, але і півларгонію королівського, крохмального, дрібноквіткового. Метод працює, рекомендую його з серця!

Також я пропоную вам дізнатися, як годувати і як доглядати за герані, щоб він цвітав майже цілий рік. Ці поради будуть корисні для багатьох господинь, щоб досягти пишних і часті цвітіння цієї краси рослини!

Як ви можете побачити, різання пеларгонію не є особливо важкою роботою. До речі, самі рослини прекрасно ростуть після обрізки, тому не бояться різати: кущі будуть пишними і гармонійними, відповідно, і цвітіння будуть пишними.

Головне після того, щоб забезпечити мастурбація Дуже гарне освітлення. І, звичайно, кладуть обрізаний матеріал на корінь - за умови, що материнська рослина була здоровою.