У моєму віці такі дорогі туфлі вже не потрібні, діти не здогадувалися з подарунком.

«Мій сина нещодавно дав мені нові жіночі черевики. Але я збираюся позбутися від них, Тамара припускає. Героїна сьогоднішня історія 60 років, вона є вдовою і живе окремо. Але дорослий син і дочка-в-завдяки майже не тримають її, і робити його самостійно безкоштовно. Чому жінка вирішила позбутися від подарунка її сім'ї? Далі ми відповімо це питання в статті. В кінці ми попросимо вас надати Тамара деякі поради.

3250Р. 3700Р.

Мій чоловік новий жіночий черевики пішов 7 років тому. У мене був жорсткий час з цією втратою, тому що я ніколи не думав, що я буду вдовою на 53. Я 60 тепер і я досі працюю в школі. Але я повинен сказати, якщо це не для мого вирощеного сина, це було набагато важче, щоб зробити кінці зустрічі.

Моя Тимочка працює в ІТ, вже давно мала свою родину. Мій син, разом з його гарною дружиною, піднімає юну дочку, мій бабуся Андека. Щомісяця Тимофія платить за свою громаду, а також купує мене крупи. Неважливо, скільки я відмовляється, мій син і дочка-в-право не слухаю мене.

У моєму віці такі дорогі туфлі вже не потрібні, діти не здогадувалися з подарунком.

Настя золота! Я просто посміхатися. Це дійсно щасливий. І я думаю, що я не заслугую таких чудових людей. Я завжди втілений приймати допомогу сім'ї. Я пам'ятаю, коли я дав мені телефон на Новий рік, щоб ми завжди могли бути в дотик.

А тепер, що Тим і Настя приніс мені нові жіночі черевики, я був готовий до падіння через землю. Я знаю, що вони дорогі, вартість 70 євро! Я ніколи не купую себе.

У моєму віці такі дорогі туфлі вже не потрібні, діти не здогадувалися з подарунком. р.

«Тамара Юріївна, що не робить його, ви все ще повинні піти на роботу, і взимку попереду. Ваші черевики вже повністю зношені! – сказав Настенка з порогу, коли я почав відмовитися від подарунка. Дуже дякую!

Я знаю, що тому що я піклуюся про свою вирощену дочку. Його життя не був як син, Три дітей, які не працюють, і навіть живуть з родиною чоловіка. Його батьки старше мене, більше не працює. Він піклується про весь сімейний бюджет.

Це важко для них. Я допоможу дочку фінансово щомісяця. Я маю цю можливість через мій син. Я не сказав йому, дійсно. Він подумав, що сестра, яка має таке життя. Тимофій ніколи не допомагає їй і не хоче чути про її проблеми.

Я завітав дочку в інший день. Вона відразу пробувала на нові черевики і випадково скаржаться, що вона повністю зношена. Я відчув так погано для неї. Я знаю, що не можу купити нові. Ми за розмірами!

У моєму віці такі дорогі туфлі вже не потрібні, діти не здогадувалися з подарунком. Р

Я думаю, що я дам своє взуття, але я боїю мій син дізнався і не розумію мене. Я не знаю, що робити. І я хочу допомогти моїй дочці, давши її становище, і я не хочу відкликати сина мій акт. Що б ви були?

Чи варто допомогти дочка Тамара Юріївна має право вирішити, що робити з подарунком. Але її небажання відірвати сина її зрозуміло. Я думаю, що вона повинна говорити до серця. Не обов’язково їхати, і вони роблять.

У моєму віці такі дорогі туфлі вже не потрібні, діти не здогадувалися з подарунком. р.

Тим не менш, сестра його не дивиться до нього. Якщо вони зробили контакт, який знає, можливо, Тимофій може розповісти про те, як можна покращити речі. Що ви думаєте?