12
Навіщо додати оцет в пральну машину
Мапа на одязі Навіть найуважніші з нами. Не втрачайте на трифлі. "Сайт" Ви можете легко впоратися з забрудненням будь-якого походження! До того, як ви навіть зв'язаєте око, непристойна пляма зникне, і душа буде легше.
Це великий обманний аркуш для ідеальної чистоти речей, які ми надаємо домовласників! Особливо допомогли поради про жирові плями і плями від косметики.
Як видалити плями
Якщо ви раніше знали такі корисні поради, як багато речей можна врятувати!
Я думаю, що я повинен друкувати цей стіл і повісити його поруч з пральною машиною. Дивні засоби допоможуть видалити і нові, і вже добре вбираються в тканинних плям. Поділіться цим обманом з друзями, вони неодмінно оцінять свою корисність!
Це великий обманний аркуш для ідеальної чистоти речей, які ми надаємо домовласників! Особливо допомогли поради про жирові плями і плями від косметики.
Як видалити плями
- Плетені плями
Сік лимона - чудовий натуральний відбілювач. Застосувати свіжовичавлений лимонний сік на неприємному плямі 2 години до миття, і гарантовано зникнути! Афіша мийка Не проблема.
- помадні плями
Вологий протирання дуже добре допомагає видалити свіжі плями від помади, поглинаючи всі забруднення і знімаючи жир без залишків!
- Стайни від дезодоранти
Помилки поту на одязі можуть бути тільки білі плями від дезодоранти. До мого сюрпризу патч джинсової тканини відмінно очищає ці розпади!
- Масляні плями
З плямами з олії та інших жирних плям прекрасно справляються зі звичайною білою крейдою! Застосувати деякі крейди на проблемну зону, і крейда поглинати зайвий жир.
- Плями з декоративної косметики
Сліди тонального крему або бази макіяжу знімаються в двох підрахунках, якщо використовувати піну для гоління.
- Кавові плями
Якщо ви залите каву на вашому одязі, слід негайно змочити пляму водою і натерти невелику соду в неї. Плями на тканині З'явився чарівний!
- Жирні харчові плями
Коли крейда не на руці, використовуйте соду як засіб для жирних плям. Мінеральні води з газом допомогли мені багато разів!
- Трави плями
Всі батьки знають, наскільки важко боротися з травами. Vinegar приходить на допомогу, перевірте з нагоди - чудовий результат!
Якщо ви раніше знали такі корисні поради, як багато речей можна врятувати!
Я думаю, що я повинен друкувати цей стіл і повісити його поруч з пральною машиною. Дивні засоби допоможуть видалити і нові, і вже добре вбираються в тканинних плям. Поділіться цим обманом з друзями, вони неодмінно оцінять свою корисність!
Кардиган простий зріз і як його зшити
Відновлення пружності судин терміново! Цей народний засіб повернеться до колишньої аспірації в 3 дні.