10
Кардиган простий зріз і як його зшити
Навесні погода так мінлива: вранці вона сонячна - ввечері дощ. Цей час року буде дуже корисним. безкоштовний ярликй Ця модель дійсно універсальна: вона підходить для суконь, джинси та класичних брюк. Тим не менш, така річ на вершині популярності!
З малюнком "Сайт" Ви зможете пришити кардиганЯ хочу носити новий одяг вранці. Виберіть тканину на свій смак і отримаєте на роботу. При виборі матеріалу враховують: чим тонше полотно, тим більше буде витік.
Кількість тканини вказується на розмір 44-46 з оком на те, що після миття трикотажу можна сидіти.
Вам потрібно.
Прогрес роботи
Вишивання кардигана своїми руками, можна заощадити на сумі: така стильна річ не дешева. Для мене це зараз незамінна деталь гардероба: вона виглядає чудово з будь-яким!
Якщо ви любите цю ідею, поділитися своїми друзями!
З малюнком "Сайт" Ви зможете пришити кардиганЯ хочу носити новий одяг вранці. Виберіть тканину на свій смак і отримаєте на роботу. При виборі матеріалу враховують: чим тонше полотно, тим більше буде витік.
Кількість тканини вказується на розмір 44-46 з оком на те, що після миття трикотажу можна сидіти.
Вам потрібно.
- 2м в'яжеться
- кольорова нитка
- свінгери
- ліфчик
- свінгери
Прогрес роботи
- Підготуйте полотно: перед ріжучою, промийте його злегка теплою водою і висушіть його, щоб уникнути сюрпризів. Фото показує розміри в дюймах. Якщо ви вважаєте, що 1 дюйм = 2,54 см, то потрібно нарізати 2 прямокутники 76 х 102 сантиметрів.
- Відкрийте кожен прямокутник відповідно до фото нижче. Побічні і б. Це буде спина. Підключіть кути c і d1 і d1 відповідно. Продукт прямий вперед.
- Це різновид кокону.
- Помістіть виріб на плоску поверхню, відійдіть від кожного кута 13 см і виріжте. Це будуть втулки.
- Фінальний етап - обробка скибочок. Вітаємо з Новим роком!
Вишивання кардигана своїми руками, можна заощадити на сумі: така стильна річ не дешева. Для мене це зараз незамінна деталь гардероба: вона виглядає чудово з будь-яким!
Якщо ви любите цю ідею, поділитися своїми друзями!