17
Золотий сир з коньяком! Я захоплюся так багато, як я варю.
Ніщо нічого замінює. млинці На Великодній столі! Я завжди приготував цю страву відповідно до представленого рецепта, і, я повинен платити данину автору, виходить приємно час після часу.
Можливо, секрет в тонкому ароматі родзинок замочують в коньяці. Або той факт, що рецепт містить молоко і крохмаль замість звичайного борошна і сметани. Не так важливо, що в кінці я лікую всіх дуже пишним, елегантним і ароматним Великоднем!
Пасхальний сир в духовці Інгредієнти
Підготовка
Ви можете подавати. бразилки Сметана, мед, варення, заварений або розтоплений білий шоколад. Цей десерт виповнюється пластинами одночасно, зачаровує всіх з апетитним виглядом і ароматом ванілі-когніту! Обов'язково приготувати цей рік для Великодня та поділитися чудовим рецептом з близькими.
Можливо, секрет в тонкому ароматі родзинок замочують в коньяці. Або той факт, що рецепт містить молоко і крохмаль замість звичайного борошна і сметани. Не так важливо, що в кінці я лікую всіх дуже пишним, елегантним і ароматним Великоднем!
Пасхальний сир в духовці Інгредієнти
- 600г сир
- 250 мл молока
- 150г цукру
- 2 яйця
- 50г крохмаль
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 50г кандид
- 50г горіхи
- 100г родзинки
- 50г коньяк
- 50г вершкове масло
Підготовка
- Подрібніть цукерки і горіхи. Змочити родзинки в коньяці.
- Відокремити білки з жовтків, натріть жовтки з сиром. Покласти молоко в сир, добре перемішати масу.
- Додаємо цукор, ванільний цукор і крохмаль до сиру. Замочений в коньякові родзинки, цукати і горіхи в тісті.
- Добре збийте білки і додайте їх до сирої маси. Змастити форму маслом і покласти сиру в ній.
- Помістіть Великодню в 180 градусів духовки. Покладіть вершкове масло зверху. Бейк Пасхал за 60 хвилин до утворення іржавної скоринки!
Ви можете подавати. бразилки Сметана, мед, варення, заварений або розтоплений білий шоколад. Цей десерт виповнюється пластинами одночасно, зачаровує всіх з апетитним виглядом і ароматом ванілі-когніту! Обов'язково приготувати цей рік для Великодня та поділитися чудовим рецептом з близькими.
Що загрожує гель-лаку нігті, красиво! Ви повинні прочитати його.
Кардиган простий зріз і як його зшити