11
Майстер-клас по повороту тьмяного ганку в рай
Я доброзичливий тим, хто має в приватному будинку або котеджі. Веранда! У літній час дуже приємно скуштувати сніданок, розслабляючи під час спеки або чаю ввечері. І продуманий дизайн веранди тільки додає позитивні емоції.
Для відпочинку на веранді особливо зручно, важливо правильно його облаштувати. "Сайт" Як можна швидко і недорого. з звичайної верандий
Дизайн веранди
У графічному редакторі наш ремеслан повернув проект кутового будівництва.
З дерев'яних брусків чоловік складав каркас майбутнього лавки.
Початок монтажу. Ви вже можете отримати вагову ідею, яка повинна вийти в кінці.
Деякі елементи декору необхідно додатково придбати.
Ось - родзинка майбутнього веранди!
З товстою плівкою він виклав дно дерев'яної коробки.
...і заповнені водою.
У нижньому ярусі майстри встановили насосну насосну воду і підживляючи її по шлангу до верхнього поверху. Це водоспад! Мумюрур води так заспокійливий...
Квіти, де вони?
Все на своєму місці.
Я думаю, що це було дуже комфортним і добрим! Якщо ваша веранда засклена, ви можете отримати більш вишуканий дизайн, наприклад, в стилі Прованс або мінімаліст. Успіхів у творчій кар'єрі!
Скажіть ваші друзі про цю дивну веранду!
Для відпочинку на веранді особливо зручно, важливо правильно його облаштувати. "Сайт" Як можна швидко і недорого. з звичайної верандий
Дизайн веранди
- Всі ми, до одного ступеня або іншого, прагнемо до комфорту і комфорту. Отже, один майстер на всіх руках втомився побачити цю картину щодня:
На декількох квадратних метрах підійдуть: стіл зі стільцями, барбекю, горщики з квітами, садові приналежності. І все виглядало нудно.
У графічному редакторі наш ремеслан повернув проект кутового будівництва.
З дерев'яних брусків чоловік складав каркас майбутнього лавки.
Початок монтажу. Ви вже можете отримати вагову ідею, яка повинна вийти в кінці.
Деякі елементи декору необхідно додатково придбати.
Ось - родзинка майбутнього веранди!
З товстою плівкою він виклав дно дерев'яної коробки.
...і заповнені водою.
У нижньому ярусі майстри встановили насосну насосну воду і підживляючи її по шлангу до верхнього поверху. Це водоспад! Мумюрур води так заспокійливий...
Квіти, де вони?
Все на своєму місці.
Я думаю, що це було дуже комфортним і добрим! Якщо ваша веранда засклена, ви можете отримати більш вишуканий дизайн, наприклад, в стилі Прованс або мінімаліст. Успіхів у творчій кар'єрі!
Скажіть ваші друзі про цю дивну веранду!
Відомий дівчина модель поділилася секретом того, як можна носити підбори без болю весь день.
Тож ваше серце не зупиняється на сонці! Збити гіпертонічну хворобу один раз і назавжди.