7
Чому кладуть бісер на шпильку
Кожне серце жінки збиває швидше, коли вона ходить у минуле ювелірне вікно. Хороші речі піклуються про очі.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і мінімальні зусилля. Побачити цю ідею, я не можу пройти: красиві, як добре ці браслети!
Прості браслети, які вам потрібно.
Виробництво
Поділіться своїм друзям, демонструючи їх у цій статті! Творчість прикрашає наше життя, погоджується...
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і мінімальні зусилля. Побачити цю ідею, я не можу пройти: красиві, як добре ці браслети!
Прості браслети, які вам потрібно.
- англійські шпильки (розмір залежить від товщини зап'ястя)
- бісер
- гумка
Виробництво
- Виберіть намистину, яка легко нанизується на шпилькі. Головне підібрати потрібний колір, можна об'єднати бісер різних відтінків разом. Починаємо надягати бісер на шпильках, легко робити на плоскій поверхні.
- Щоб отримати оригінальний браслет, потрібно наповнювати близько 90 англійських штифтів з намистинами!
- Наріжте гумку по 2 і зробіть вузлик на одному кінці кожного шматка.
- Найцікавіше! Поставте гумку через шпильки отвори.
- Щоб зробити браслет виглядати акуратним, розташуйте шпильки таким чином і сміливо пропустіть гумку.
Р. - Коли робота практично завершена, спробуйте, чи підходить браслет для вашого розміру!
- Вимкніть додаткові кінці гумки. Жіночий браслет на руці Він готовий і занурює в її пишність!
- Експериментуючи з розміром бісеру, можна домогтися вражаючого ефекту.
- Ви можете вибрати золоті шпильки для вашого шедевра: також чудовий варіант!
- Для виготовлення браслетів можна використовувати не тільки намистини!
3610Р. 4200Р. - Браслет з бісеру своїми руками Будь ласка, зв'яжіться з нами Мій 8-річний син дасть мені подарунок. Чудова ідея для роботи з дітьми!
- Великий додаток до літніх суконь!
- Ідея для гемблінгу рукодільниць: намисто дрібних штифтів і намистин. Чудовий!
- Ймовірно, варто робити занадто...
Поділіться своїм друзям, демонструючи їх у цій статті! Творчість прикрашає наше життя, погоджується...
«Як від мережі!» Скільки ви можете сказати, гриб рясно боїться і висихає в дуже корінь.
Все моє життя я мав коричневі яйця! У зв'язку з пористою структурою оболонки...