18
Рецепт торта банана
Цей торт найкраще подається холодним! Цей чудовий низькокалорійний десерт ніколи не нудний, але ви можете диверсифікувати рецепт, додавши різні горіхи і сухофрукти до тесту. На мій сюрприз кунжут добре йде з бананами. Іноді я посипаю їх сирком - він виглядає досить апетитно.
Банановий млинець з сиром Я люблю сім'ю довго. Я хотів би дати читачам цей рецепт!
Бананові інгредієнти
Підготовка
Якщо сирець не зданий солодким, можна залити його карамельним або конденсованим, але я віддаю перевагу не робити це: ніжний аромат і ніжний смак бананів може зникнути. Банани кондитерські вироби Дуже дякую!
Перевірити рецепт і передати його друзям. Це буде дуже корисним для тих, хто дотримується дієти!
Банановий млинець з сиром Я люблю сім'ю довго. Я хотів би дати читачам цей рецепт!
Бананові інгредієнти
- 500г пісного сиру
- 5-6 банани, краще, ніж переріз
- 2 ст.л. борошна
- 1 яйце
Підготовка
- Кріплення сиру в блендері або протріть через сито. Банани також подрібнюють в блендері або розрізають виделкою.
- У сировинній масі додайте яйце і борошно, підготуйте тісто. Ви можете додати трохи ваніліну для смаку, іноді я зроблю цей родзиновий пиріг - це чудово.
- Змастити цвіль вершковим маслом, злегка посипати борошном, укласти тісто в форму і запікати торт на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Якщо сирець не зданий солодким, можна залити його карамельним або конденсованим, але я віддаю перевагу не робити це: ніжний аромат і ніжний смак бананів може зникнути. Банани кондитерські вироби Дуже дякую!
Перевірити рецепт і передати його друзям. Це буде дуже корисним для тих, хто дотримується дієти!
Це так само, як відірвати живіт після 50! Для категорії жінок «в соку» дуже добре: 5 см в обсягах відійде миттєво.
«Як від мережі!» Скільки ви можете сказати, гриб рясно боїться і висихає в дуже корінь.