Рецепт торта банана

Цей торт найкраще подається холодним! Цей чудовий низькокалорійний десерт ніколи не нудний, але ви можете диверсифікувати рецепт, додавши різні горіхи і сухофрукти до тесту. На мій сюрприз кунжут добре йде з бананами. Іноді я посипаю їх сирком - він виглядає досить апетитно.

Банановий млинець з сиром Я люблю сім'ю довго. Я хотів би дати читачам цей рецепт!

Бананові інгредієнти
  • 500г пісного сиру
  • 5-6 банани, краще, ніж переріз
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 яйце

Підготовка
  1. Кріплення сиру в блендері або протріть через сито. Банани також подрібнюють в блендері або розрізають виделкою.

2. У сировинній масі додайте яйце і борошно, підготуйте тісто. Ви можете додати трохи ваніліну для смаку, іноді я зроблю цей родзиновий пиріг - це чудово.

3. Змастити цвіль вершковим маслом, злегка посипати борошном, укласти тісто в форму і запікати торт на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Якщо сирець не зданий солодким, можна залити його карамельним або конденсованим, але я віддаю перевагу не робити це: ніжний аромат і ніжний смак бананів може зникнути. Банани кондитерські вироби Дуже дякую!

Перевірити рецепт і передати його друзям. Це буде дуже корисним для тих, хто дотримується дієти!