11
Я не був так багато ламків в довгий час! Пухлі курячі котлети.
Я не мав, що багато струганих. Спробуйте зробити їх за цим рецептом, я був абсолютно радий! Змішувати пластівці додають в м'ясо не тільки додають об'єм до котлет, але і роблять їх очищувачем.
Ці курячі шпаклівки можна варити в духовці! Ще одна відмінна ідея полягає в тому, щоб покласти шматок твердого сиру всередині м'якоті, утворюючи продукт. Курячі сирні пиріжки - ось що я зроблю на вечерю. Не можна навіть думати про це спокійно: таке апетитне блюдо!
Р
Як приготувати курячі інгредієнти
Підготовка
Рекомендуємо подавати такі котлети зі сметаною або кислим соусом. Нехай ваші друзі знають, як приготувати занадто. соковиті курячі пиріжкиПокажіть їм цей хороший рецепт!
Ці курячі шпаклівки можна варити в духовці! Ще одна відмінна ідея полягає в тому, щоб покласти шматок твердого сиру всередині м'якоті, утворюючи продукт. Курячі сирні пиріжки - ось що я зроблю на вечерю. Не можна навіть думати про це спокійно: таке апетитне блюдо!
Р
Як приготувати курячі інгредієнти
- 500г курячий мелений
- 1 яйце
- 0,5 ст.л. миттєвих вівсяних пластівців
- 0,5 ст.л. молока або води
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- мелена
- сіль
- паприка
- рослинно-масляний
Підготовка
- Змішайте молоко або воду з яйцем, цю суміш змій і залиште на 20 хвилин.
- Зріжте цибулю, подрібніть часник, змішайте з курячим фаршем в блендері.
- Змішайте вівсяне вівсяне з паприкою, перцем і сіллю, додайте їх до фаршу.
- Розмаїття на рослинній олії на сильному вогні з двох сторін, зменшення вогню і доведення їх до готовності. Ви можете приготувати хліб з мелених горіхів або мелених арахісу, ви отримаєте хрустку скоринку і смак, який оцінить навіть вишуканий гурман.
Рекомендуємо подавати такі котлети зі сметаною або кислим соусом. Нехай ваші друзі знають, як приготувати занадто. соковиті курячі пиріжкиПокажіть їм цей хороший рецепт!
Ось рецепт вічної молоді і краси! Австрійці дивували...
Без келихів! Вам потрібно лише один порядок.