19
Як додати оцет при митті: плями відійде без особливих зусиль
Сьогодні полки з побутовими хімічними речовинами в повній мірі пральняй Але наскільки безпечні для здоров'я? Після того, як один раз ми чули про захоплення оповідань від ЗМІ, що причина алергії дітей і роздратування стала звичайним миючим засобом.
Сьогодні ми пропонуємо Вам перевірений спосіб позбутися від забруднень на одязі. Він був використаний нашими бабусями, і він ніколи не дасть їм вниз!
Як мити одяг
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не забудьте подивитися більше життя хакі в нашій статті, яка спрощує господарські хори.
Сьогодні ми пропонуємо Вам перевірений спосіб позбутися від забруднень на одязі. Він був використаний нашими бабусями, і він ніколи не дасть їм вниз!
Як мити одяг
- яблучний оцет Ефективно допомагає видалити плями від жорсткої води. Просто додайте склянку яблучного оцту до пральної машини перед пранням. За жодних обставин слід мити порошок змішати з оцтом.
- Додавання маленького яблучного оцту до пральної машини дозволить зберегти одяг від милих плям.
- Якщо є невелика дитина в будинку, обов'язково вимити, додавши половину склянки яблучного або білого оцту до автомобіля. Таким чином, ви знизите ймовірність висипання підгузників на тілі дитини.
- Щоб видалити жовті плями від поту на одязі, перед миттям необхідно змочити забруднене місце в яблучному оцті. Потім, щоб закріпити ефект, слід мити речі з додаванням оцту в пральну машину.
- Яблучний оцет також може використовуватися як пральний агент. До неї досить додати 1 столову ложку соди.
- Яблучний оцет легко відображати плями не тільки на одязі, але і на килимах. За допомогою обприскувача необхідно нанести невелику кількість коштів на забруднене місце і залишити його на 30 хвилин. Після цього слід ретельно промити килим, видаляючи всі забруднення.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не забудьте подивитися більше життя хакі в нашій статті, яка спрощує господарські хори.
Я сказав, що ти мій окуляри! Завдяки цьому інструменту, бачення повертається через 3 місяці.
Використання "Пантенол" для росту волосся і його відчутний ефект