14
Я зробив відбілювання на пораді моєї матері-в-прави. Я хочу поділитися секретом з вами, це щось!
На жаль, білий Вони мають схильність втратити непристойність і білизну. Багато господиня в спробі повернути колишнього світіння одягу відварити його або відбілити його за допомогою «Білі».
Але такі методи боротьби часто закінчуються тим, що тканина втрачає свою міцність і швидко розбиває. Сьогодні "Сайт" Як надати вироби легкої тканини вдруге життя!
Як повернути білизну до речей Вам буде потрібно
Прогрес роботи
р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу Як відбілити речі будинкуПоділитися статтю з ними! І ми підготували для вас ще один корисний лайфхак, який допоможе відновити порядок в шафі для одягу.
Але такі методи боротьби часто закінчуються тим, що тканина втрачає свою міцність і швидко розбиває. Сьогодні "Сайт" Як надати вироби легкої тканини вдруге життя!
Як повернути білизну до речей Вам буде потрібно
- кристали перманганату калію
- господарсько-супа
Прогрес роботи
- Після змочування білих речей в воді необхідно ретельно мити їх господарським милом, приділити особливу увагу місцям, на яких присутні плями.
- Потім потрібно розвести невелику кількість перманганату в склянці води. Він повинен бути темно-пурпурною рідиною.
- Далі слід взяти велику миску і залити достатню кількість води, щоб вона потім повністю покривала речі.
- Потім потрібно додати розбавлений марганат калію в чашу і перемішати воду до однорідного кольору.
- Після цих маніпуляцій необхідно розмістити милі речі в чаші готової води і залишити їх на 2 години.
- Після двох годин слід промити речі теплою водою.
р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу Як відбілити речі будинкуПоділитися статтю з ними! І ми підготували для вас ще один корисний лайфхак, який допоможе відновити порядок в шафі для одягу.
Найвища частина вашого тіла: ви пропустили його навіть якщо ви душ двічі на день!
Чому я завжди бере на себе пару горіхів, коли я залишаю додому?