Як випікати нестальні торти

Дріжджі тісто «Травелер» унікальний і на відміну від інших тістечок. Продукти повітряні, ніжні, неймовірно смачні, нагадують більше муфінів з начинкою.

"Сайт" поспішає Тести Для найсмачніших тортів світу! Ви можете запекти їх або обсмажити їх, зробити їх солодкими або солоними, начинку підійде будь-який... Моє улюблене вишні, рис з зеленню або тушкованою капустою - це ласощі!

Смачний рецепт тіста для тортів Інгредієнти близько 30 пирогів
  • 1 пакет сухих дріжджів або 50г свіжих
  • 1,5 ст.л. теплого молока
  • 4 ст. цукру
  • 21 ст.л. борошна
  • 2 яйця
  • 2/3 столу рослинної олії
  • щіпка

Підготовка
  1. Виділяється в теплому молоці дроваДодати цукор, 6 ст. борошна. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і покласти на 30 хвилин в теплій місці.

2. Яйця. При кімнатній температурі збивають щіпкою солі і поступово вводять в басейн.

3. Додайте борошно, залийте вершкове масло і тісто, щоб воно не прилипало до рук.

4. Змастити робочу поверхню рослинною невеликою (не посипати борошном!), викласти тісто, накриваючи серветкою, і залишити на складі 30 хвилин. За цей час можна приготувати начинку.
  5. Розбавити тісто невеликими порціями і сформувати коржі. Залиште їх ще 15 хвилин.

6. Подальші дії залежать від обраного способу приготування. Якщо ви запікаєте тістечка, змащуйте їх жовтком або міцною заваркою чаю, якщо ви плануєте просто обсмажити - залиште так, просто злегка розрівняти.
  7. Випікайте коржі 25 хвилин на 180 градусів або обсмажте в добре розігрітій сковороді в помірних кількостях вершкового масла.

Габаритний зображення

Я можу сказати вам, що вони так пишні. Печиво Це мій перший раз! Про те, що вони будуть в наступний день, не стане стелем... Вранці, збираючи один торт з холодильника вранці, я був вражений: тісто залишився таким же повітряним!

Не забудьте спробувати цей дивовижний рецепт для тіста для тортів, а потім поділитися ним з іншими!