10
Як випікати нестальні торти
Дріжджі тісто «Травелер» унікальний і на відміну від інших тістечок. Продукти повітряні, ніжні, неймовірно смачні, нагадують більше муфінів з начинкою.
"Сайт" поспішає Тести Для найсмачніших тортів світу! Ви можете запекти їх або обсмажити їх, зробити їх солодкими або солоними, начинку підійде будь-який... Моє улюблене вишні, рис з зеленню або тушкованою капустою - це ласощі!
Смачний рецепт тіста для тортів Інгредієнти близько 30 пирогів
Підготовка
Габаритний зображення
Я можу сказати вам, що вони так пишні. Печиво Це мій перший раз! Про те, що вони будуть в наступний день, не стане стелем... Вранці, збираючи один торт з холодильника вранці, я був вражений: тісто залишився таким же повітряним!
Не забудьте спробувати цей дивовижний рецепт для тіста для тортів, а потім поділитися ним з іншими!
"Сайт" поспішає Тести Для найсмачніших тортів світу! Ви можете запекти їх або обсмажити їх, зробити їх солодкими або солоними, начинку підійде будь-який... Моє улюблене вишні, рис з зеленню або тушкованою капустою - це ласощі!
Смачний рецепт тіста для тортів Інгредієнти близько 30 пирогів
- 1 пакет сухих дріжджів або 50г свіжих
- 1,5 ст.л. теплого молока
- 4 ст. цукру
- 21 ст.л. борошна
- 2 яйця
- 2/3 столу рослинної олії
- щіпка
Підготовка
- Виділяється в теплому молоці дроваДодати цукор, 6 ст. борошна. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і покласти на 30 хвилин в теплій місці.
- Яйця. При кімнатній температурі збивають щіпкою солі і поступово вводять в басейн.
- Додайте борошно, залийте вершкове масло і тісто, щоб воно не прилипало до рук.
- Змастити робочу поверхню рослинною невеликою (не посипати борошном!), викласти тісто, накриваючи серветкою, і залишити на складі 30 хвилин. За цей час можна приготувати начинку.
- Розбавити тісто невеликими порціями і сформувати коржі. Залиште їх ще 15 хвилин.
- Подальші дії залежать від обраного способу приготування. Якщо ви запікаєте тістечка, змащуйте їх жовтком або міцною заваркою чаю, якщо ви плануєте просто обсмажити - залиште так, просто злегка розрівняти.
- Випікайте коржі 25 хвилин на 180 градусів або обсмажте в добре розігрітій сковороді в помірних кількостях вершкового масла.
Габаритний зображення
Я можу сказати вам, що вони так пишні. Печиво Це мій перший раз! Про те, що вони будуть в наступний день, не стане стелем... Вранці, збираючи один торт з холодильника вранці, я був вражений: тісто залишився таким же повітряним!
Не забудьте спробувати цей дивовижний рецепт для тіста для тортів, а потім поділитися ним з іншими!
Ми знаємо абсолютно нічого про нашу лімфатичну систему. І покарана за це захворюванням.
Лікар Австрії зберігав кілька тисяч пацієнтів з онкологічних захворювань, придумав рецепт здорового соку. Як це зробити!