13
Чи можна відновити старий костюм і чому він корисний
Багато дітей люблять перетворювати на кухні, допомагаючи мамі ведучих. Однак цей вид допомоги часто заважає процесу приготування. Щоб зайняти дитину, і в той же час звикати до внутрішньої праці, замовлення, відповідальності, можна, шляхом установки іграшки кухня!
Стара нічна витримка з ящиками (коммод, утримка) може бути легко перетворена в місце для дитячих ігор. Дивитися інструкції з "Сайт"й
Ось об'єкт перед зміною в усій його раритетській славі!
Р
Отримати необхідні деталі: нові фітинги, кріплення, вішалка ...
Розберіть застібку, очищайте її, приховує її і фарбуйте її в життєрадісних тонах.
Компактні диски відмінні як пальники, і Кукурудза Легко зробити лист фанери, вирізати отвір в ньому лопаткою.
Як мийка Кошикй
Ви навіть можете зробити імітаційний вогонь, встановлюючи його під дисками. Сектори акумуляторна батарея.
Це реально, не деякі пластикові!
Наклейки, візерунки та інші декор - як уява розповість.
р.
Час, витрачений на це! Ви можете побачити, що маленька господиня любить грати в її нову кухню.
Шукаємо міцну!
Якщо у мене була така кухня, як дитина, я б був щасливою дівчиною на дворі.
Ми хочемо, щоб вам було натхнення, щоб реалізувати різноманітні креативні ідеї! Якщо вам сподобалося статтю, поділитися ним!
Стара нічна витримка з ящиками (коммод, утримка) може бути легко перетворена в місце для дитячих ігор. Дивитися інструкції з "Сайт"й
Ось об'єкт перед зміною в усій його раритетській славі!
Р
Отримати необхідні деталі: нові фітинги, кріплення, вішалка ...
Розберіть застібку, очищайте її, приховує її і фарбуйте її в життєрадісних тонах.
Компактні диски відмінні як пальники, і Кукурудза Легко зробити лист фанери, вирізати отвір в ньому лопаткою.
Як мийка Кошикй
Ви навіть можете зробити імітаційний вогонь, встановлюючи його під дисками. Сектори акумуляторна батарея.
Це реально, не деякі пластикові!
Наклейки, візерунки та інші декор - як уява розповість.
р.
Час, витрачений на це! Ви можете побачити, що маленька господиня любить грати в її нову кухню.
Шукаємо міцну!
Якщо у мене була така кухня, як дитина, я б був щасливою дівчиною на дворі.
Ми хочемо, щоб вам було натхнення, щоб реалізувати різноманітні креативні ідеї! Якщо вам сподобалося статтю, поділитися ним!
Що приготувати для десерту сьогодні
Жирний мінус! - 4 кг в 3 дні навіть в 40 років, додати в воду ввечері ...