19
Як створити шедевр з яєчних оболонок
Прекрасний. яєчно-червоний в межах його досягнення. Без особливих навичок можна досягти відмінних результатів. З цього, здавалося б, виходить справжній шедевр!
Погладжування мозаїки є досить болючою роботою, але новачк може полегшити його, взявши шемалей
Яскрава мозаїка "Публічний"
Технологія проста: нанести клей ПВА на низькожирну заготовку, викласти оболонку, прикріпити фрагмент тканини (або ціле) зверху, натиснути її, щоб намалювати рельєф, дати його висихати. Плівка була попередньо знята з оболонки.
Шукайте те, що відбувається в кінці!
Звісно, це боєздатне заняття вимагає певних зусиль і терпіння, але результат варто витрачати час: закінчена робота дивовижна!
Я сподіваюся, що я надихнув вас, щоб поділитися цією статтю з друзями!
Погладжування мозаїки є досить болючою роботою, але новачк може полегшити його, взявши шемалей
Яскрава мозаїка "Публічний"
Технологія проста: нанести клей ПВА на низькожирну заготовку, викласти оболонку, прикріпити фрагмент тканини (або ціле) зверху, натиснути її, щоб намалювати рельєф, дати його висихати. Плівка була попередньо знята з оболонки.
Шукайте те, що відбувається в кінці!
- Такий декор подарує нове життя. старі тарілкий
- Підставка - корисно, і з декором оболонок і красивим!
- Реєстрація Кухня в стилі провансй
р. - Старомодний ефект виглядає чудово!
649273 - Тарілка прикрашена своїми руками - чудовий подарунок.
- Декорувати яєчні шкаралупи можна абсолютно різними об'єктами.
- Діти також зацікавляться цією діяльністю, розвивається наполегливість, тонка моторна майстерність і художній смак.
Габаритний зображення - Спекакулярний виготовлення пляшок Африканський стиль.
- І це вже безпосередньо мозаїка, коли оболонка забарвлюється переважно, і тільки потім малюнок викладається з неї.
- У цій чудовій роботі відмінно поєднуються різні матеріали: оболонка, бісер, скло та натуральні гальки.
Звісно, це боєздатне заняття вимагає певних зусиль і терпіння, але результат варто витрачати час: закінчена робота дивовижна!
Я сподіваюся, що я надихнув вас, щоб поділитися цією статтю з друзями!
РќРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμллРμлллРμллРμллллллллллллллллллллллллллллллллллллллРμРμлллллллллллллл
Японська вчена Йошинорі Осумі: «Я завоював Нобелівську премію, запроваджуючи мудрість російського давнього на замовлення»