8
Як приготувати татарські мішки бармак
"Бармак" перекладається з Татара, як "фінгерів", тому, ймовірно, ці маленькі називаються так. боксерки!
Крунчи, але плавлення в роті, ці рулони готують дуже швидко і легко. Рецепт не передбачає використання ні розпушувача, ні соди, ні дріжджів. Прості і смачні тістечка з доступних продуктів.
Печиво з горіхами інгредієнти
Підготовка
Моя сім'я завжди хвилюється, коли я запекла цей cookie! Я намагаюся запаперувати їх частіше, особливо, оскільки це не робить мене багато проблем, і сумки дійсно багато!
Будь ласка, зв'яжіться з нами
Крунчи, але плавлення в роті, ці рулони готують дуже швидко і легко. Рецепт не передбачає використання ні розпушувача, ні соди, ні дріжджів. Прості і смачні тістечка з доступних продуктів.
Печиво з горіхами інгредієнти
- 200г сметана
- 25г вершкове масло
- 250г борошна
- 1/3 ст.л. солі
- 80г цукру
- 1 ст. л.
- 80г горіхів
- 2 ст.л. цукрового піску
Підготовка
- Приготувати. Пакетиподрібнити горіхи в невелику кришку, а потім перемішати їх цукром і водою.
- Для приготування ПакетиЗмішайте вершкове масло зі сметаною і сіллю, додайте борошно. Тісто повинна бути еластичною, щільною консистенцією, як для пельменів.
- Розкачати ковбасу, відокремивши для зручності частини тесту. Наріжте ковбасу на шматочки, кожен з яких розгортаємо торт діаметром близько 10 сантиметрів. Покласти 1 ст.л. начинки в центрі і розкачати рулетку. Виконайте однакові маніпуляції з рештою тесту.
- Покладіть рулони на чашу, накриту папером для випічки. Відправте лоток в духовку, нагріваємо до 200 градусів. Випікайте печиво протягом 30 хвилин, поки ви отримаєте красивий золотий колір, але будьте обережні не сушити!
- Викласти цукрову пудру на рулонах.
Херсон8674
Моя сім'я завжди хвилюється, коли я запекла цей cookie! Я намагаюся запаперувати їх частіше, особливо, оскільки це не робить мене багато проблем, і сумки дійсно багато!
Будь ласка, зв'яжіться з нами
Як сушити одяг в квартирі
Бубновський: «Якщо ви починаєте боляче коліна або нижню спину, пам'ятайте: ніколи не торкайтесь ...»