Ця ідея порадує всіх, хто не підніме руки, щоб купити справжню ялинку на свята. Патетична дерево!
Все, що вам потрібно, є десятки хвостовиків, зібраних в парку або в дворі. Зручність.
святковий Дуже дякую! Такий декор стін може бути виконаний воістину оригінально, вказавши своє почуття стилю в неї: немає обмежень на творчість. Переглянути відео, гарантувати домашній шедевр!
Як зробити ялинку своїми руками
- 10-20 дерев'яних паличок різної довжини
- пила
- близнючки
- свінгери
- гірлянда
- Новорічні іграшки
Виробництво
- Чисті хвостовики з невеликих сучків, викладають за розміром так, щоб вони нагадують ялинку - від невеликих паличок до досить довгих. Регульувати розмір паличок за допомогою осі при необхідності.
- Ось всі палички разом, починаючи з найдовшого елемента. Коли ви отримаєте до вершини, не відрізати кінці близнюка: ця декоративна ялинка буде мати верхню, як звичайний!
- Залишилося закріпити стильну ремесла на стіні і прикрасити її гірляндою. Чудовий. дерево своїми руками на Новий рік готовий. Я люблю цей мінімалістичний дизайн! Краще штучне пластикове дерево, я думаю.
- Ви можете прикрасити це диво з хитрими іграшками, конусами, елементами домашнього декору. Приїжджайте, масу!
595036
- Також використовуються тварини. Зірка! Він чудово виглядає.
- На фоні такої ялинки я хочу взяти сімейні фотографії!
- Я б прикрасити домашню ялинку з домашніми імбирними бісквітами та скляними краплями різних кольорів, які можуть відлити незвичайно красиві тіні на стіні.
- Яскравий дитячий варіант декору!
- Творча ялинка своїми руками Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Простий відеогід допоможе створити ідеальне дерево! Я можу відчути настрій, що виникає в антизі свята.
про:blank
Я сподіваюся, що це смілива ідея. домашня ялинка зачаровує! Надішліть нам фото інтер'єру вашого будинку, оформленого на свята, ми будемо раді захопити. І будьте впевнені, що ця стаття друзів, багато хто хоче втілити в життя чудові ідеї!