Twenty-six Новий рік і Різдво пляшки ювелірні вироби

Новий рік і Різдво не можна уявити без прикрас, які створюють казковий настрій. Затишний декор Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я впевнений, що ви не знаєте, скільки коханих речей ви можете зробити на свята. склотканинай Я не схожа на рукоділля, щоб бути чесним, я не добре на ньому. Але ці вироби неймовірно надихають, ви можете попросити когось за допомогою, вирізати отвір в пляшці знизу, вставити гірлянду там - і ви готові! Ви відчуваєте себе як майстра.

Декорування пляшок для новорічних ідей для творчості
  1. Пляшки темного скла чудово поєднуються з теплим світом гірлянд!

р.

2. Пляшка дерево Увійти Єдиною проблемою є достатня кількість пляшок.

3. Прозора пляшка може бути пофарбована акрилом, такий простий малюнок під силу навіть початківця художника. Всередині пляшки можна покласти гірлянду, або можна - воскова свічка!

4. Декорування пляшок своїми руками Чудова ідея для сімейного відпочинку. Ось вишукані свічники ви отримаєте, якщо ви пофарбуєте пляшки з блискучою фарбою спрей!

5. Яскравий гірлянда в пляшці виглядає ще цікавіше, ніж монохромний.

6. Для ділігентних творчих людей! Композиція прикрасить будь-яку кімнату.

7. Пляшки снігу! Ті шарфи взяли мене.

8. Пляшка - Шапка Санта Клауса. Дуже легко зробити один.

9. Костюм Санта. Така красива пляшка не гріх для дачі.

10. Декорування пляшок на Новий рік своїми руками Завдання, що навіть дитина може зробити. Наприклад, навіть дуже маленька людина може одягатися порожню пляшку в святковому костюмі, але це дасть йому велике задоволення!

11. Напередодні Нового Року немає блиску!

12. Тітка, наклейки все, що вам потрібно. Але це чудово виглядає!

13. Простий варіант, але поєднання білого і червоного дуже вдало.

14. За допомогою трафаретів можна зробити будь-які написи на склі.

15. Чому не використовувати старі свічники таким чином?

16. Ідея для Новорічна настільна установкай
    р.

17. Я дуже люблю цей варіант! Матові різдвяні іграшки чудово поєднуються з тканиною.

18. Для передових митців! Якщо я міг малювати, я зробив таке диво.

19. Використання нот в дизайні! Це красива різдвяна ідея.
    Р

20. Дуже легко вставити її на практику, і результат - це погляд!

21. Ще один варіант для снігу, діти будуть радувати!

22. Коли декор поєднується з інтер'єром відмінно, відчуття безпеки створюється в будинку, око відпочиває і настрій піднімається!

23. Пляшка з гірляндою всередині може бути додатково прикрашена різдвяним вінком, дощом і іграшками.

24. Повітряна куля з новорічним принтом і бантом - відмінні матеріали для прикраси пляшки.

25. Він виглядає затишно!

26. Нічого зайвого.

Прикрасьте будинок на Новий рік, ви зможете насолоджуватися звичними маленькими речами і заспокоїти себе, навіть якщо це не святково! Покажіть яскраві ідеї друзям, дайте їм трохи натхнення, він ніколи не буде зайвим.