10
Як перетворити стару квартиру в затишний будинок
Для цього ремонт У старій квартирі потрібно лише 1 фея і 1 побажання! Якщо трапилися диви, то це сталося, я впевнений.
В дійсності невелика квартира в страшному стані не так легко поставити замовлення. Не чекайте дива – потрібно створювати їх своїми руками! Довести до вас, що можна зробити цукерки з надзвичайно бідного житла, я презентую проект трансформації у великій деталь.
Ремонт в маленькій квартирі
Розкажіть цю дивну квартиру до ваших друзів! Можливо, він надихне когось, щоб нарешті почати ремонт. Очі бояться, але руки роблять!
В дійсності невелика квартира в страшному стані не так легко поставити замовлення. Не чекайте дива – потрібно створювати їх своїми руками! Довести до вас, що можна зробити цукерки з надзвичайно бідного житла, я презентую проект трансформації у великій деталь.
Ремонт в маленькій квартирі
- Серія в домашніх умовахII-18-01/09 МІК
Площа: 32 кв.м.
Матеріал стінЦегла.
Кількість поверхів9. Навігація
Висота стелі: 2.55 кв.м.
Пасажирський ліфт, зупинка на міжповерховій платформій
Рік будівництва1965.
- Це те, що він використовується для перегляду... Чарівна фея, не тільки дизайнера.
Ситуація виглядає безперечно. У кожному куті цього будинку є безнадійність і розпад.
Невеликі квартири, як правило, депресують, як правило, мають мало світла. Але, як виявилося, ставити кінець в цю кімнату дуже рано!
р.
У роботі зварився і результат вражає. Надії всім, хто мріє жити в нормальних умовах. Будь-яка квартира, навіть найменший і сумний, може перетворитися в розкішну квартиру!
- Навігація Вузькі темні коридори змінилися поза визнанням.
р.
Мені сниться дзеркало, як це!
- Дайте на кухні! Дуже приємно готувати тут.
- Люблю!
- Фотографії переносять більше, ніж можна сказати. Ремонт невеликих квартир Можливості! Може бути все!
Розкажіть цю дивну квартиру до ваших друзів! Можливо, він надихне когось, щоб нарешті почати ремонт. Очі бояться, але руки роблять!
Ці трюки повинні знати кожну жінку! Я розповідаю, що мій друзі...
Що потрібно знати про маркування крему