Помилки громадян при підготовці Олів'я

Новорічна ніч - це просто незнімний без салатй Приготуйте цю страву дуже просто, звичайно, якщо ви не робите дратівливих помилок. Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як приготувати ніжний, елегантний і серйозний оливковий. Ми сподіваємося, що ви знайдете наші поради

Як приготувати оливкову
  1. Помилки #1
    Не наповнювати оливкову олію лише одним майонезом. Звичайно, це дуже зручно - просто вичавити вміст з мішка і зробити салат, але через це блюдо виходить важко для шлунку і занадто ситним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Також можна замінити майонез з грецьким йогуртом: страву з таким серцем і корисною заправкою можна замовити навіть дітям. Якщо ви застосуєте для оливкового рівня ресторану, необхідно заповнювати його саморобним майонезом: він відмінно зберігається протягом 2-3 діб, щоб заздалегідь приготувати соус.

Олів'я повинна бути заповнена безпосередньо перед подачею, тому що після декількох годин небажана волога може з'явитися в ній.

2. Помилки #2
    Додаємо до салату лікарну ковбасу, непристойну помилку, навіть якщо мама і бабуся. Приготуйте справжній Олив'єр, не відкладайте до наступного року! Вибір основного інгредієнта є вашими: він може бути яловичиною, свининою, куркою або навіть раковими шиями. Автор знаменитого салату також додано муфін м'ясо, але зараз така делікація навряд чи знайдена на полицях наших магазинів.

3. Помилки #3
    Додаємо багато картоплі в салат - погана ідея. Це негативно позначається на смаку оливкового салату, а консистенція страви крохмалю і в'язких. Картопля, як правило, поглинає заправку, тому багато домовласників необхідно додати велику кількість майонезу в салат. Так що після свята ви хочете танцювати, і не розпадаєте на дивані, необхідно приготувати світло, цілюще і здорове блюдо. Для 12-14 порцій слід взяти 4 картоплі, кожен вагою 100 грам.
    Помилки громадян при підготовці Олів'я Р

4. Помилки #4
    Не додаємо консервований горох оливками. Його смак дуже близько до вареної картоплі: ж солодко-солодкий, тому краще використовувати заморожений горох, щоб зробити салат. Використовуючи цю пораду, ви перетворите важкий зимовий салат з кореневими овочами в легкий, елегантний і смачний посуд.

5. Помилки No5
    Додаючи тільки одне яйце в салат також погану ідею. У цьому випуску взяли участь московські кухарі. Вони однозначно заявляють, що яйця є особливим інгредієнтом, який відповідає за ніжність страви. Яйця балансують смак картоплі, моркви і гороху. Варити більше яєць: 12 порцій принаймні 3.

Поділіться цими порадами з друзями, будьте впевнені, що вони приємно здивують!