Чому зберігати одноразові душові шапки на кухні

Чим корисний був звичний душова кабіна! Нещодавно мій друг, який працює як перукар, приніс пару пакетів простих поліетиленових ковпачок. Ви можете зробити маски для волосся з маслом кастора, і в принципі корисної речі, вона впевнена. Я знайшов щось нове.

Наприклад, відомі майстри кулінарного мистецтва використовують душові ковпаки замість кондитерського шприца! Вам просто потрібно наповнювати шапку кремом, обв'язувати гумку, відрізати куточок, і можна довести до бізнесу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я сподіваюся, що ви будете зачаровані цим дивним, але все ще корисні способи використання прозорих одноразових шапок!

р.

Одноразові шапки Нестандартні способи використання
  1. Я люблю за допомогою планшета або телефону замість книги рецепта. Щоб зберегти екран чистий. Спрей, можна захистити його прозорою кришкою.

2. Після очищення краще видалити щітку або віник в такому непровадженому випадку. Пил і бруд не поширяться по всьому будинку.

3. Який стильний смугастий капелюх! Чудове рішення, якщо у вас є побутова техніка з відкритими чашами. Ніщо не буде брудним, якщо ви використовуєте пластиковий захист!

4. Харчовий бак! Чому? Зручно ...

5. Це право. Кошик!

6. Пленті зволожують міксером або душовою насадкою з оцтом і загортають їх кришкою, закріплюють її. Ви будете здивовані, як блискучі вони будуть в пару годин!

7. Як можна на різних пультах універсальний - гумова шапочка!

8. Як оригінальні і стильні. декор! Все, що вам потрібно, є пластикові капелюхи різних кольорів і краплі фантазії.
    57103664

9. Домашнє волосся маски дуже легко зробити! Крім того, якщо у вас немає міцності, щоб мити волосся перед сном, а волосся не дуже чисто, можна покласти на шапку і захистити подушку від забруднень.
    р.

10. На пікнік часто приходять гості, які не називалися: мурах та інших тварин. Душова шапка зручна у використанні як захист від вторгнення!

11. Під час дощу можна накрити велосипедне крісло з пластиковою кришкою!

12. Засихаючи капелюх на нижній частині квіткового горщика, ви будете впевнені, що волога буде залишатися в грунті і нічого зайвого буде підвігнута. Звичайно, після деякого часу потрібно зняти його так, щоб рослина була комфортною.

13. Водонепроникний чохол Для зйомки в погану погоду ви можете зробити це самостійно! Фіксувати пластикову прозору кришку на камері за кадром і збирати шию навколо об'єктива, натискаючи щільно на об'єктив з гумкою. Поставте решту поліетилену спиною і натисніть її ще однією щільною гумкою. Водонепроникний чохол готовий!

14. Пластикова кришка Замініть харчову плівку, якщо необхідно накрити пластину лівою їжею і покласти в холодильник.
    р.

15. Відмінна заміна різних контейнерів! Немає пилу всередині.

Покласти вимитий молодий картопля в душовій шапці, залити велику сіллю, ретельно перемішати. В результаті шкірка з картоплі очищається без особливих зусиль! Також за допомогою пластикової ковпачки можна збити м'ясо: вона не буде пошкоджена, все буде ідеально.

Якщо вам подобається ці прості трюки, покажіть їх іншим! І не забудьте поділитися своїми оригінальними ідеями для використання простих речей.