9
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. 13 страшних перекосів: щоб зупинити себе, потрібно
Кожне бажання жінки виглядати стильно Це зрозуміло. Але, на жаль, деякі жінки, які хочуть відповідати сучасним тенденціям, виглядають смішно. Дивитися на вибір з "Сайт"Це відбувається в будь-який час, не це?
Помилки
Кожен вирішує, як одягатися і які правила слідувати. Головне, щоб періодично дивитися на себе ззовні. Що ви думаєте, неприпустимо в одязі? Поділитися в коментарях!
Помилки
- Костюм спортивний
Назва говорить сама за себе. Такий одяг розрахований на спорт, але не для ходьба по місту.
- Недорогий нижня білизна
Замочування ременів, засклених ременів та обпеклих thongs disfigure будь-який ...
- Макіяж і манікюр
Яскравий вечірний макіяж і розпис нігтів дизайн більш доречний на урочистих заходах. Жінка, яка надходить на ринок таким чином (часто це можна побачити) виглядає смішно.
- Старі речі.
Знизжена плитка може зіпсувати зовнішній вигляд навіть найкрасивіших і дорогих взуття. Отримайте взуття вчасно.
- Логотипи
Якщо ви не модельну рекламуєте певний бренд, то краще не захопити логотипи.
- Пленти друку
Ви хочете зробити злочин проти стилю? Об'єднайте кілька об'єктів в одному образі з тваринним принтом. Сукня під zebra і leopard колготки ... Smells як сафарі!
р. - Колір
Правило поєднання не більше трьох кольорів в одному ансамблю все ще працює. Яскраві кольори чудові, але в модерації.
- Етикетки на підошві
Цей невеликий відбій буде негадувати всіх зусиль, щоб виглядати бездоганно.
- Некоректно розмір
Хто ми приречені? Давайте стикатися з ним і купувати джинси за розмірами, а в разі дівчинки на фото – всі два розміри більші.
187754 - Колготки.
Популярна помилка багатьох жінок полягає в тому, щоб носити прозорі тонкі колготки в холодному сезоні. Денс матовий і виглядати більш доречно, і вони елементарні тепліше!
- Ювелірні вироби
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Що я можу сказати? Не робити це.
- Панчохи
Якщо волосся досягає плечей, то хутряний одяг не повинен з'єднатися з ними - це аксіом. Він впливає як блондинки, так і брюнетки. По-перше, він створює ефект, який ви одягнені у власному волоссі, а по-друге, колір локонів може виглядати менш успішним, ніж хутро хутра хутра хутра хутра.
- джинси
Якщо ви хочете носити джинси з джинсовою сорочками, робіть на увазі, що ці елементи одягу повинні відрізнятися кольором. В іншому випадку ви ризикуєте виглядати американський працівник останнього століття.
Р
Кожен вирішує, як одягатися і які правила слідувати. Головне, щоб періодично дивитися на себе ззовні. Що ви думаєте, неприпустимо в одязі? Поділитися в коментарях!
Де приховати неглибокі предмети в будинку і як шикувати
Я не буду купувати більше спрей в банку! Ось чому ви повинні зробити те ж саме.