14
Зрада для в'язальниць
Повернутися до моди знову. роботагачком. Моделі з японських модних журналів особливо елегантні, не можна виглядати на них байдужо! Але схеми до них досить переконливі, з багатьма маленькими елементами.
Щоб систематизувати прийоми в'язання і полегшити життя для рукодільниць, "Сайт" Я підготував тканину, з якою можна мапа будь-якої складності.
Символи для гачком
В'язання - це не тільки захоплюючий і корисний хобі, але і спосіб розслабитися, своєрідний йога для мозку. Ідеально заспокоює нерви і дає можливість побороти в оригінальних авторських нарядах!
Поділіться цим чудовим читальним листом з друзями, вони будуть вдячні!
Щоб систематизувати прийоми в'язання і полегшити життя для рукодільниць, "Сайт" Я підготував тканину, з якою можна мапа будь-якої складності.
Символи для гачком
- Основні елементи, які лежать в усіх візерунках.
- Лопи для "додатків"
30181. - Елементи, які використовуються для розвороту об'ємних візерунків.
р. - "Попкорн", "сосни." Скільки я не знаю!
- Вибір права гачок-розмір Вона залежить від товщини і складу нитки: чим товстіше нитки, тим більший гачок повинен бути. Хоча це додаткове правило, тому що якщо ви в'яжете виріб тонких ниток з гаком No 3-3.5, візерунок буде більш повітряним, з великими петлями. Бажана щільність досягається експериментально.
- Варіації візерунка «полоска» на основі базових елементів.
- Найкрасивіші мотиви з стовпчиків з одним накидом.
- Приклад комбінованих елементів.
- Красиві візерунки для в'язаного світла кардиган.
- Ось сосни!
- Я завжди хотів би зв'язати комір, але я думав, що я не зміг. Тепер картина чітка!
В'язання - це не тільки захоплюючий і корисний хобі, але і спосіб розслабитися, своєрідний йога для мозку. Ідеально заспокоює нерви і дає можливість побороти в оригінальних авторських нарядах!
Поділіться цим чудовим читальним листом з друзями, вони будуть вдячні!
Не пропустіть своє щастя! Головне не втратити час, перші 3 години.
50 мл цього дуже пити жиром і цибулею перевершить будь-яку ліки! Поради досвідченого лікаря ...