15
Цукерки рецепт торта
Альмошиванна! Не писемно. Це називається. ЦукеркиЩо я не можу протистояти і підготуватися. Не найбільш раціональна страва ще борошно, цукор, вершкове масло. Але кожен в домашніх умовах любить це так багато! Скоріше, я насолоджуюсь ароматом запікання і захоплюючим процесом приготування.
блаженний - людина, яка намагається це диво в перший раз! Я читаю десь, що історична батьківщина рецепта є Іспанія, тому євреї, що живуть там готують солодощі. Вони знають багато про випічку, звичайно!
Р
Рецепт тортів в духовці Склад
Підготовка
Отримана частина, ймовірно, досить для двох. Дуже хороший торт! Я люблю, коли це гаряча. Але я чув від одного, що її сім'я воліє цю пасту вже охолоджену.
Насолоджуйтеся здоров'ям і запам'ятовуйте сайт з вдячністю "Сайт"!
блаженний - людина, яка намагається це диво в перший раз! Я читаю десь, що історична батьківщина рецепта є Іспанія, тому євреї, що живуть там готують солодощі. Вони знають багато про випічку, звичайно!
Р
Рецепт тортів в духовці Склад
- 200 мл води
- 50г вершкове масло
- 50г рослинної олії
- 130г борошна
- щіпка
- 3 яйця
- 5 ст. цукру
- мелена кориця
Підготовка
- Інгредієнти дуже доступні! Для солодкого торта ми зробимо тісто, яке виглядає як заварний. І свінгери Виявилося ідеально, вибирайте хороші продукти, якість вершкового масла і яєць важлива, краще взяти домашні яйця.
- Відваріть воду, додайте вершкове масло і рослинне масло до неї. Хочу приготувати з оливковою.
- Коли масло розтоплюється в воді, зніміть каструлю з вогню, додайте борошно і щіпку солі до води. Перемішайте тісто шпателем.
- Тепер поступово додайте яйця в тісто, не поспішаючи змішати.
- Покрийте горщик з пергаментом, змащуйте папір рослинною олією. Поставте тісто рівномірно.
- Покладіть цукор і корицю зверху! Якщо ви не занадто люблять корицю або раптом це не вдома, можна посипати тісто тільки з цукром. Це ще смачно! До 170-180 градусів за 20 хвилин.
- Rouge, хрусткий, солодкий! З холодним молоком, гарячий какао, кава, компот ... Це відданий! Смачні торти. Діти люблять цей рецепт дуже багато.
Отримана частина, ймовірно, досить для двох. Дуже хороший торт! Я люблю, коли це гаряча. Але я чув від одного, що її сім'я воліє цю пасту вже охолоджену.
Насолоджуйтеся здоров'ям і запам'ятовуйте сайт з вдячністю "Сайт"!