10
Чому пластиковий відро майонезу не слід відкинути
Я дізнався, що пластикові відро з різних продуктів, які ми зазвичай відкидаємо, шикарний матеріал для виробів! Подруга прийшла до мене, падає на такі легкі ідеї перетворення речей. Помітивши, що відро майонезу стоїть в кутку столу, вона відразу ж приймала бізнес.
Спочатку я сміхався, я був ембаррасований. майонезний відро? Я не люблю це, але є люди, які люблять його. Що може це зробити? Вимкніть його легко. Пасхальні кошики своїми руками від зайвої упаковки. І не тільки Великодня, просто досить предмети декору були готові 20 хвилин! Для новорічних свят ви також можете зробити щось, є так багато ідей, унікальні речі.
р.
Хороші кошики, які вам потрібні.
Виробництво
Що це? Хороші кошики готові. Робота в прогресі східний Я був натхненний, і я зробив пару квіткових горщиків з цих пластикових пакетів, прикрашених акриловою фарбою. У наступній статті!
Спочатку я сміхався, я був ембаррасований. майонезний відро? Я не люблю це, але є люди, які люблять його. Що може це зробити? Вимкніть його легко. Пасхальні кошики своїми руками від зайвої упаковки. І не тільки Великодня, просто досить предмети декору були готові 20 хвилин! Для новорічних свят ви також можете зробити щось, є так багато ідей, унікальні речі.
р.
Хороші кошики, які вам потрібні.
- майонез
- пердят
- білий
- мереживо-білий
- щіпка
- свінгери
- нитки
Виробництво
- Приготуйте все необхідне! Процес роботи є цікавим і дуже простим.
- Переверніть дерев'яні застібки на 2 частини.
- Важко приклеїти дерево до пластикового відро, як показано на фото.
р. - Пришийте невеликий пакет білого полотна, який прикрасить кошик зсередини.
р.
р.
- Верхній сумці обрізається мереживною тканиною, яка буде обрамляти верх кошика.
- Ще один варіант декору. Можна використовувати гофрований папір і стрічки: просто приклеїти папір до відро і зав'язувати лука.
Що це? Хороші кошики готові. Робота в прогресі східний Я був натхненний, і я зробив пару квіткових горщиків з цих пластикових пакетів, прикрашених акриловою фарбою. У наступній статті!
Кардіак хірург Ілля Ємець: Ви пишу воду в неправильному режимі! Так що серцебиття ...
Як розпочати трансформацію коридору в маленьку квартиру