Чому пластиковий відро майонезу не слід відкинути

Я дізнався, що пластикові відро з різних продуктів, які ми зазвичай відкидаємо, шикарний матеріал для виробів! Подруга прийшла до мене, падає на такі легкі ідеї перетворення речей. Помітивши, що відро майонезу стоїть в кутку столу, вона відразу ж приймала бізнес.

Спочатку я сміхався, я був ембаррасований. майонезний відро? Я не люблю це, але є люди, які люблять його. Що може це зробити? Вимкніть його легко. Пасхальні кошики своїми руками від зайвої упаковки. І не тільки Великодня, просто досить предмети декору були готові 20 хвилин! Для новорічних свят ви також можете зробити щось, є так багато ідей, унікальні речі.

р.

Хороші кошики, які вам потрібні.
  • майонез
  • пердят
  • білий
  • мереживо-білий
  • щіпка
  • свінгери
  • нитки

Виробництво
  1. Приготуйте все необхідне! Процес роботи є цікавим і дуже простим.

2. Переверніть дерев'яні застібки на 2 частини.

3. Важко приклеїти дерево до пластикового відро, як показано на фото.
    р.

4. Пришийте невеликий пакет білого полотна, який прикрасить кошик зсередини.
    р.

р.

5. Верхній сумці обрізається мереживною тканиною, яка буде обрамляти верх кошика.

6. Ще один варіант декору. Можна використовувати гофрований папір і стрічки: просто приклеїти папір до відро і зав'язувати лука.

Що це? Хороші кошики готові. Робота в прогресі східний Я був натхненний, і я зробив пару квіткових горщиків з цих пластикових пакетів, прикрашених акриловою фарбою. У наступній статті!