Як перетворити ковдру хрущов в затишний будинок

Коли вся родина переповнена в одному номері крихітної квартири, і більше коштів для переміщення в будинок можна спробувати це зробити. старі Затишна квартира, де кожен знайде місце для себе. Це те, що наш лайт-героїн зробив!

Добре, редакційна колегія. "Сайт" Він запрошує вас побачити, що вона зробила.

Перепланування однокімнатної квартири Дивитися квартиру до реконструкції.

49519664

Ось що сталося після цього!

Ремонт господині почалося з заспокійливого місця - велика кімната, яка була вітальня, спальня батьків і куточок для дівчинки одночасно.

53208362

Мені довелося жертвувати розмір вітальні, але це було варто, бо дівчина мала свій номер! І вітальня, за словами власників, стала набагато комфортніше.

р.

Коли ремонт досягається кухня, сім'я вирішила не позбутися від старих меблів, але тільки освіжає інтер'єр деталями і розширила його функціональність.

Ремонт лоджії теж не обходився: він вийшов досить гідним офісом. Дуже раціональне використання простору, для мене!

Р

І тут йде передпокій - візитна картка господині. Затишний передпокійЗгідно з дівчиною, зачепить кожного гостя і дасть порцію позитиву на весь день!

р.

Р

В цілому, сім'я щаслива, тому що зараз квартира стала набагато комфортніше і кожна сім'я має місце, де можна відреляти. Що важливо!

Я сподіваюся, що цей досвід надихає вас змінити щось. Ви повинні зробити дива своїми руками!