11
Навіщо загортати ложки в тісто і відправити в духовку
Я не люблю складні рецепти. Геніус цієї закуски знаходиться в невеликих речах. Спочатку можна сміливо використовувати його. пухкіСмак страви не постраждає. По-друге, існує безліч варіацій. Це де польот кулінарної думки може піти! Ну і останній бонус: безпрецедентна краса презентації, ресторанний шик в домашніх умовах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Що можна зробити з листового тіста Це найоригінальніші тартлети я коли-небудь бачив! Можна зробити їх різноманітними начинками. У цьому випадку представлений класичний, дуже красивий варіант з червоним ікрою.
інгредієнти
Підготовка
Ось докладний рецепт! Я не можу побачити її.
про:blank
Я знаю, Що випікати з листового тіста Швидко! Звичайно, можна використовувати не магазин, але тісто, виготовлене своїми руками. Все для задоволення гостей!
Якщо ви вражаєте цю ідею, обов'язково покажете її друзям! Я не думаю, що вони знають про такий чудовий смак.
Що можна зробити з листового тіста Це найоригінальніші тартлети я коли-небудь бачив! Можна зробити їх різноманітними начинками. У цьому випадку представлений класичний, дуже красивий варіант з червоним ікрою.
інгредієнти
- пухкі
- кілька звичайних чайних або десертних ложок
- заморожені
- ікра
Підготовка
- Розкачати тісто, помістіть ложки на неї на відстані близько 4 см від одного. З ножем вирізаємо силует кожної ложки.
- Трохи натисніть тісто на ложку так, щоб вона бере свою форму. Покладіть випікання пергаменту на каструлю, покладіть тестові ложки на неї. Випікайте шедевр на 15 хвилин при температурі 180 градусів!
- Нехай ложки охолонуть повністю! Подрібніть заморожене масло на дрібній тертці.
р. - Заливаємо ложки маслом, кладемо червоною ікрою зверху. Дядько! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Ось докладний рецепт! Я не можу побачити її.
про:blank
Я знаю, Що випікати з листового тіста Швидко! Звичайно, можна використовувати не магазин, але тісто, виготовлене своїми руками. Все для задоволення гостей!
Якщо ви вражаєте цю ідею, обов'язково покажете її друзям! Я не думаю, що вони знають про такий чудовий смак.