Санвузол від нічого, або подарунок від матері-в-прави

Зв'язки між членами сім'ї не завжди гладкі, але є винятком! Як і в цій історії. Після того, як життя за деякий час в будинку батька з дружиною, пара все одно переїжджає в власну квартиру. Син-в-право, чоловіка золотими руками, представлений знаком подяки. мамай

Він вирішив поставити для того, щоб крихітна хрущовна мати-в-правила і почала з санвузлом, яка не бачив ремонт протягом 20 років. Картопляна плитка 15 х 15 см, укладена коса-накоса, штукатурка, тріщина і фарбована в 4 шари, чавунна ванна кімната з емаль емаль емаль ... Картина сумна, але виправлена!

Ремонт комбінованої ванної кімнати Перш за все, людина вдарив цеглу з пунковою плиткою і штукатуркою. В результаті було майже 8 пакетів будівельних відходів!

Водорозведення Він розміщує технічні елементи в спеціально обладнаній ніші. Ви можете побачити, що справа була прийнята дуже серйозно.

Санвузол від нічого, або подарунок від матері-в-прави р.

На штукатурених і вирівняних стінах почали укладати плитка... А потім стало зрозуміло, що людина не тільки знає, як зробити ремонт, але і без дизайнерського мислення!

Щоб збільшити простір, було прийнято рішення позбутися від старої лазні. Після того, як він був замінений на сучасний душй

Як думали це!

Плитка на підлозі радує, завжди сниться...

О, пощастило мати-в-право з таким сином-в-правом, золоті руки! Щоб сказати, що ця колірна гамма вразила мене, щоб сказати нічого. Тепер я знаю, як відновити мій крихітна ванна кімната.

Ви любите історію трансформації? Поділитися з друзями