12
Важкий трюк мій бабуся сказав мені. Я не вірю, що доки я спробував себе: калог пішов миттєво!
Час, мийка Або лазні накопичують багато різних сміття і бруду. І один день калог отримує так великий, що вода не може отримати через нього. Не поспішайте викликати сантехніку або запустити в магазин для різних очисних агентів, хімічний склад якого здивує навіть Менделєєв.
3610Р. 4200Р.
Редакція "Сайт" розповість вам, як приготувати продукт для очищення труб в домашніх умовах. Інгредієнти для нього будуть знайдені в кожній господині.
Як очистити залогу в раковині Інгредієнти
Підготовка та застосування
Дуже простий спосіб. Ці інгредієнти дуже добре розчиняють будь-яке забруднення, не зіпсувавши якість труб. Крім того, цей метод усунення свінгери Не потрібно багато часу і спеціальних пристроїв.
Завжди очищайте труби! Поділитися життя хак з друзями, вони також можуть бути корисні!
3610Р. 4200Р.
Редакція "Сайт" розповість вам, як приготувати продукт для очищення труб в домашніх умовах. Інгредієнти для нього будуть знайдені в кожній господині.
Як очистити залогу в раковині Інгредієнти
- 200г розпушувач для тіста
- 200г сіль
- 150мл оцет
- вода
Підготовка та застосування
- Змішайте сіль і розпушувач.
- Ретельно покласти суміш в злив.
- Нагрійте трохи оцту і залийте його в злив і. Звичайна хімічна реакція буде відбуватися і продукт почне пінопласт.
- Потім заливаємо гарячу воду для миття труб. Дядько! Тепер вода не застійна.
р.
Дуже простий спосіб. Ці інгредієнти дуже добре розчиняють будь-яке забруднення, не зіпсувавши якість труб. Крім того, цей метод усунення свінгери Не потрібно багато часу і спеціальних пристроїв.
Завжди очищайте труби! Поділитися життя хак з друзями, вони також можуть бути корисні!
Як зробити тюльпани від зайвої тканини
Не просто купуйте їх для столу! Незвичайні ідеї їстівних букетів.