12
Як зробити тюльпани від зайвої тканини
Навесні жінка повинна бути оточена квітами. Але іноді погода або життя в багатоповерхових будівлях створює перешкоду для захоплення цієї краси. Це не причина поганого настрою, тому що все в руках, буквально.
Редакція "Сайт" Він розповість, як зробити їх красивими. тканина-квітий Такі тюльпани можна облаштувати весь будинок, створюючи атмосферу весни протягом усього року. Можна взяти будь-яку тканину, але не дуже щільний і не в'язаний. Ідеально підійде бісквіт, приманка, фліс, штучна атласна або кольорова тканина підкладка.
Тканинні тюльпани вам потрібні
Прогрес роботи
Будинку можна надати всю форму і вибрати будь-який колір. Такі букети виглядають дуже гармонійно в будь-якому інтер'єрі. Дуже цікава жіноча активність.
Подаруйте себе. весняний часНе забудьте поділитися ідеями з друзями!
Редакція "Сайт" Він розповість, як зробити їх красивими. тканина-квітий Такі тюльпани можна облаштувати весь будинок, створюючи атмосферу весни протягом усього року. Можна взяти будь-яку тканину, але не дуже щільний і не в'язаний. Ідеально підійде бісквіт, приманка, фліс, штучна атласна або кольорова тканина підкладка.
Тканинні тюльпани вам потрібні
- тканина
- стебла
- голофибер
- Дріт
- голи
- нитки
Прогрес роботи
- Підготовка необхідних матеріалів. Візьміть невелику площу тканини і поверніть край так, щоб нитки не приклеїлися з бутона.
- Затягніть нитку і закріпіть бічні краї з ним. У вас є невеликий мішок, як малюнок.
Р - Поставте краю всередину. Заповнювати його бавовним або холіфібером.
- Робимо про два стібки, щоб зробити бутон. Потім формуємо дротяний каркас для стебла. Загорніть її паперовою стрічкою або тканиною. Також можна використовувати дерев'яні палички.
- Далі з'єднайте бутон до стебла. Можна додати різні деталі у вигляді листівок або сформувати великий букет. Про ваші вподобання та уяву.
Будинку можна надати всю форму і вибрати будь-який колір. Такі букети виглядають дуже гармонійно в будь-якому інтер'єрі. Дуже цікава жіноча активність.
Подаруйте себе. весняний часНе забудьте поділитися ідеями з друзями!
Це Що Happens Якщо ви Eat 3 Яйця День Дивовижна...
Важкий трюк мій бабуся сказав мені. Я не вірю, що доки я спробував себе: калог пішов миттєво!