10
Що робити старі піддони і мотузки
У країні потрібно не тільки копати в ліжках, але і відпочивати тіло і душу від суєти міста. Ви повинні намагатися витрачати якомога більше часу в свіжому повітрі, тому що це так добре для шкіри, розумової чіткості і здоров'я в цілому. І тут виникає логічне питання: де це зробити. На грядці або кощі не дуже комфортні, а комахи бігають над вами.
Гамак - це найкраща річ, яку ви можете подумати про дачній ділянці. Він закріпив його між деревами - і ви можете принаймні спати там, навіть якщо ви їдете на гойдалку. Для дітей це неприпустимо радість. Редакція "Сайт" Розкажіть, Як зробити гамак з піддонів і мотузок. Дуже доступний і простий спосіб.
Вам потрібно.
Прогрес роботи
Я просто хочу повісити на цей гамак! Доповнюється комфортними подушками або ковдрами. Поділіться чудовими ідеями використання піддонів з друзями в соціальних мережах!
Гамак - це найкраща річ, яку ви можете подумати про дачній ділянці. Він закріпив його між деревами - і ви можете принаймні спати там, навіть якщо ви їдете на гойдалку. Для дітей це неприпустимо радість. Редакція "Сайт" Розкажіть, Як зробити гамак з піддонів і мотузок. Дуже доступний і простий спосіб.
Вам потрібно.
- нижня
- мотузка
- буріння
- пісочниця
- пила
- маркер
- легкий
Прогрес роботи
- Підготовка необхідних матеріалів. Очищення піддону пилу і бруду.
- Ретельно відокремити дошки з дерев'яного каркасу. Звичайно, можна придбати і використовувати регулярні дошки. Але піддони більш доступні, вони можуть навіть бути вашим сусідом, і вони дуже прийнятні.
- Зробіть близько 20 дощок. Визначити ширину майбутнього гамака і підійти всі заготовки до потрібного розміру пилкою. Якщо у вас є кругла пилка, це чудово. Видаліть всі нерівності з дощок з наждачним папером.
- Маркуйте буровий отвір на дошці. Переконайтеся, що відстань між точками дорівнює. Від краю слід відступати 2-3 сантиметри.
- Тепер просвердлити отвори на виготовлених позначках. Використовуйте першу дошку як зразок для решти, так що ви не помилитеся вимірами.
- Тепер час для найбільш захоплюючої сцени. Поставте 2 дошки поруч один до одного і з'єднайте їх з мотузкою, як якщо шнурка, перехрестя. Зробіть один стібок на краю.
- За аналогією додайте ще одну дошку на боці і так далі. Затягніть всі вузли. Покладіть краї мотузки, щоб вони не стояли.
- Так як гамак необхідно підвішувати з дерева, після чого просвердлити ще 4 отвори на кожній останню або ручну дошку. Розтягуючи канат і висить до дерева вертикально або під бажаним кутом.
- Це така чудова річ. висить гамак! Дуже зручний і комфортний.
Ви можете зробити цей вид прохолодного гойдалки.
Я просто хочу повісити на цей гамак! Доповнюється комфортними подушками або ковдрами. Поділіться чудовими ідеями використання піддонів з друзями в соціальних мережах!
М'який сир з яблуками і як їх готують бабусями
Ви можете запобігти хворобі мозку і Альцгеймера, якщо ви знаєте ... Поки вчені роблять магію в лабораторіях!