7
Ця речовина просто вимити все зайве! Гут повністю чистий.
У своїй 60-ті рр. ця рослина поліпшила зір, загоє печінку і очищає кишечник.
Беети - це вітамінна бомба! У боротьбі з ожирінням і захворюванням печінки, завдяки затримці його містить. Обережіть від похмілля, надає енергію, очищає тіло. Виготовляючи для дітей, вагітних і особливо літніх людей!
Здоров'я та ароматна страва з цього кореня насичують організм необхідними речовинами в будь-який час року. Роговий корінь овочевий може бути безпечно приготований, запечена і тушкована, тому що він не втратить корисні властивості під час термообробки!
Я намагаюся часто додати цей кореневий овоч до мого раціону, адже нормалізує роботу кишечника. Для помітного ефекту рекомендується вживати 100-150 г варених буряків на добу. Ось мій улюблений. салатЯ варю для сім'ї.
інгредієнти
Підготовка
Кожна господиня має власні хитрощі приготування буряка, але не кожен може приготувати його правильно. Так як кухар І легко?
Як варити буряк
Переваги буряків безцінний! Ви можете додати не тільки до борщу і салатів, але і смачні напої і десерти.
Беети - це вітамінна бомба! У боротьбі з ожирінням і захворюванням печінки, завдяки затримці його містить. Обережіть від похмілля, надає енергію, очищає тіло. Виготовляючи для дітей, вагітних і особливо літніх людей!
Здоров'я та ароматна страва з цього кореня насичують організм необхідними речовинами в будь-який час року. Роговий корінь овочевий може бути безпечно приготований, запечена і тушкована, тому що він не втратить корисні властивості під час термообробки!
Я намагаюся часто додати цей кореневий овоч до мого раціону, адже нормалізує роботу кишечника. Для помітного ефекту рекомендується вживати 100-150 г варених буряків на добу. Ось мій улюблений. салатЯ варю для сім'ї.
інгредієнти
- 3 буряки
- 2 цибулини
- сіль
- перво-прес оливкова олія
- оцити
Підготовка
- Очистити буряк і відварити їх у воді з щіпкою солі.
- Нарізати цибулю і варити буряк кубиками, покласти їх в салатну чашу.
- Додайте оливкову олію і оцет, сіль за смаком і перемішайте салат.
- Легкий весняний салат готовий!
р.
Кожна господиня має власні хитрощі приготування буряка, але не кожен може приготувати його правильно. Так як кухар І легко?
Як варити буряк
- Класичний спосіб
Саме так наші бабусі варять цей овоч. Залити буряк холодною водою і покласти на вогонь 2-3 години. Довгий, але це перевірено! - Як професіонал.
Зварює кип'ячені буряки, як це: дати відварити протягом 30 хвилин, а потім злити всю воду. Потім покладіть кореневу культуру під струмок холодної води на 15 хвилин. Така різка зміна температури приносить рослину до готовності. Разом: 40-45 хвилин. - За 30 хвилин!
Дуже швидкий спосіб для тих, хто лаці або не встигає за приїзд гостей. Це робиться наступним чином: покласти буряк на великий вогонь, залишити каструлю відкритим. До готовності рослина повинна бути велика кількість води, щоб вона не закипала. Після 15 хвилин зніміть каструлю з вогню і поставте буряк в льодову воду протягом 15 хвилин. Це експрес-метод! - В мікрохвильовці
Це буде трохи довше, але ви будете здивовані, як смачні буряки вийдуть. Поставте корінь овочів в деко і вставте в мікрохвильовку 25 хвилин. Температура повинна бути 200 градусів. Якщо буряки дуже великі або старі, ви будете витрачати трохи більше часу.
Переваги буряків безцінний! Ви можете додати не тільки до борщу і салатів, але і смачні напої і десерти.
Приховати місце для грошей, які ніхто не буде торкатися! І ось що, писати...
Пасхальні яйця і як їх прикрасити