Зовнішні способи прикраси Великодніх яєць

Моя мама не знає, як її фарбувати, вона завжди була Вона йде до церкви і, як всі віруючі, дуже багато чекає на яскраве свято Великодня. Без художнього таланту, мами все одно слідують традиції і фарбують яйця щороку. яєчний Це особлива практика для душі, вона сказала.

Я збираюся показати вам, як мій мама завжди йде. Він простий, можливо, дорогі читачі, ви вже знаєте про нього! Краса в природних елементах. Я думаю, що це дивно. Оскільки листя друкуються дивним чином, смарагдовий колір переходить в оболонку яйцеклітини. Як вам подобається? Я дуже вдячний за відгук у коментарях!

Одного разу, коли я був дуже молодий, моя мама зробила фантазійний малюнок, використовуючи падати маленькі пері нашої хвилястої папуги. Я ніколи не забув, я був дуже вражений! Отже, щоб зробити таку чарівність, вам не потрібно псувати навколо довго. Це настрій!

Великоднє оформлення яєць Вам потрібна гонна
  • нитки
  • Яйця (сумок краще взяти коричневий для цього способу, вимкніть яскравий)
  • панчохи
  • свінгери
  • горщики
  • листя різних рослин можна використовувати кріп, петрушки, зелені цибулинні перо, листя побутових рослин, навіть дрібні перо птахів.

Старомодні Великодні яйця
  1. Вам потрібно багато цибулі! Про 3 кг цибулі необхідно очистити, залити червоно-оранжеві гною водою, довести до кипіння. Це насичений розчин. Обгортання яєць необхідно помістити на дно каструлі, під цибулею лушпиння. Після 10 хвилин яйця можна видалити, вони кип'ятять, і малюнок друкується належним чином.

2. Як загорнути яйця? Елементар, покласти на рослинне яйце. Потім одягаємо яйце в панчіх, щільно загортаємо ниткою. Мама зазвичай відрізає хвіст.

3. Для красивих малюнків можна використовувати листя базиліка, можна навіть голки. Простір експерименту!

Звичайно, існує безліч ідей для малювання яєць. Так само мати, старий, знайомий з дитинства, дорогосердя до серця. Хочу відразу піти на кухню, підібрати листя і почати, щоб бути чесним.

Дуже красиві способи прикраси яєць
  1. Refined мереживо
    Ну, декорВам необхідно загорнути її в шматок мережива і закріпити її гумкою. Потім копайте яйце в барвник. Підберіть насичений колір, щоб візерунок явно виділявся на його фоні.

2. Весняні зелені
    Декор з листям, гілочками, квітами - простий і швидкий розчин. Дуже незвичайний і свіжий.

3. Лаконічні смуги
    Простий спосіб, але ефект дивний.

4. Кольорова мозаїка
    Цікава прикраса може служити самій оболонці. Пофарбуйте його і приклейте її на поверхні яєць клеєм ПВА.

5. Натуральна краса
    Натуральний колір яєць добре в собі. Витончені малюнки з білим маркером або маленькими наклейками підкреслять свою красу.

6. Вінтажний
    При цьому можна досягти за допомогою техніки декупажу. Для цього потрібні серветки з невеликим малюнком і щиколоткою (2 ч.л. крохмаль змішують з 50 мл води). Також можна використовувати суміш білків і клею ПВА як клею. Відокремити верхній шар серветки, порізати бажаний образ. Ретельно нанесіть пензлик до кластера на місце, де буде розміщено картину. Нанесіть нарізану картину в яйце, проведіть її пензлем, змоченою в клею. Спробуйте розгладити складки і видалити повітряні бульбашки. Залиште яйця, щоб висохнути, після чого ущільніть результат іншим шаром клею.

7. Дитячі фантазії
    Немає нічого більш яскравого і солодкого, ніж дитячі малюнки.

8. Не просте, але золото.
    Зареєструватися Великодні яйця золотою фарбою і ви отримаєте ваші казки яйця.

9. Чорний і білий.
    Якщо у вас є навички малювання, ви можете зробити традиційний живопис. Родзинкою цього Великодня декору є смілива колірна гамма.

10. градієнта
    Простий спосіб прикрасити яйця, які навіть ваша дитина може оволодіти! Залийте концентрований барвник, поставте яйце в неї, почекайте 2 хвилини. Після цього додайте воду і залиште ще 2 хвилини. Зачекайте друга. Повторити процедуру кілька разів. Фарба розбавляється водою, завдяки цьому виходить красивий градієнтний колір.

Підготовка до Великодня є одним з найсвіжіших, найяскравіших і близьких сімейних традицій. Приїжджайте до цього свята творчо і поділіться своїми друзями! Я не можу допомогти цитувати його.

Христос воскрес! Сонце знову.
Довга нічні тони,
Я знову вогонь.
Новий день нового життя.

Ворон все ще почорнить;
У тіні його пампу,
Як і дзеркала, є озера.
І дихає свіжості ночі;

Натюрморт в блакитних долинах
Фоги float ... Але подивіться:
Вже горять на гірському льоді.
Балки вогню.

Тексти пісень, а це означає: Вони вгору, поки вони блиск.
Невагомий як мрія,
Де голоси землі перестануть
І безбарвна краса.

Але кожен час, наближаючи ближче.
Через шарнірні вершини,
Вони будуть сяйво, змащувати,
І в темряві ліси, і в глибину долин.

Вони будуть підніматися в славу бажаною.
І вони проголошуються з висоти небесного,
Що прийде обіцяний день,
Що Бог воістинський!