6
Як прикрасити Великодню кошик
Дуже скоро. Великодняй З кожним роком моя родина починає готувати заздалегідь, щоб принести яскравий, весняний настрій до будинку. Як і будь-яка інша православна людина, це свято дуже близько до мене.
Атмосфера цього дня створюється не тільки тортами і прикрашеними яйцями. Вони чудово підходять для себе. Тим не менш, якщо ви поставите їх разом. свінгериВони будуть виглядати ще більш красивими і смачними. І матеріали для декору можна знайти в коробці для рукоділля, адже варіанти оформлення можуть відрізнятися!
Редакція "Сайт" У мене є 21 натхнення ідеї для вас. свінгери своїми руками за допомогою квітів. Коли я дивлюся на них, весна цвіте в душі!
Ось кілька порад для створення Великодня кошика декору в домашніх умовах! Якщо ви надихнула, вони прийдуть в руки.
Вам потрібно.
Виробництво
Якщо ви, як мені, надихнула ці ідеї, спробуйте створити таку красу, наприклад, у вихідні дні. Не займайте довго і подаруйте дітям радість!
Не забудьте поділитися ідеями з друзями!
Атмосфера цього дня створюється не тільки тортами і прикрашеними яйцями. Вони чудово підходять для себе. Тим не менш, якщо ви поставите їх разом. свінгериВони будуть виглядати ще більш красивими і смачними. І матеріали для декору можна знайти в коробці для рукоділля, адже варіанти оформлення можуть відрізнятися!
Редакція "Сайт" У мене є 21 натхнення ідеї для вас. свінгери своїми руками за допомогою квітів. Коли я дивлюся на них, весна цвіте в душі!
-
-
- 3250Р. 3700Р.
-
- р.
-
- - відео
-
-
-
-
-
-
-
- р.
-
- р.
-
- 43959829
-
- р.
Ось кілька порад для створення Великодня кошика декору в домашніх умовах! Якщо ви надихнула, вони прийдуть в руки.
Вам потрібно.
- Кошик
- демонтаж
- Квітка
- бавовняна нитка
- нитки
- беладонна
- універсальний
- ПВА клей
- свінгери
Виробництво
- Рука ручка
Вам потрібна довга зріз атласної стрічки. Обгорніть її навколо ручки, але не щільно. Ви можете зробити лише кілька поворотів і залишити проміжки між ними. Якщо стрічка довга, то краю нескладно просто обв'язувати або обрізати і приклеїти в кошик самому кошику, і прикрасити монтажні місця штучними квітами. - База кошика
Залежно від того, які матеріали ви маєте, кошик може бути розроблений абсолютно різними способами. Ось варіант для тих, хто любить в'язати. П'яжемо різнокольорові вовняні нитки краю кошика і місце з'єднання нижньої і боковини. Використовуючи велику спицю з широким вушком, перетягніть стрічку між гілочками, обшиваючи краю кошика петлевим швом. З таким декором кошик буде виглядати затишно і красиво. - Квіткові елементи
Мій улюблений варіант win-win. На боковинах кошика зробіть нанесення квітів. Це можуть бути великі заводські квіти, але ви можете зробити їх з тканини. Якщо у вас є барвистий шотландський на руці, спробуйте різьблення квіткових пелюсток з нього. - Декор
Доповнення композиції з куркою іграшка з курчатами. Декор просто виконаний у вигляді кульок білих ниток або меланжу пряжі. Для цього нанесіть повітряні кулі - один більший, інший трохи менший. Змащуйте їх клеєм і загорніть їх щільно ниткою. Потім проколіть кулі і видаліть їх з папір-машею. Зачекайте, поки фундаменти висихають, а потім приклеюють їх разом. Скальлоп, очі, ноги, крила і макові зробити з кольорового паперу. Ви можете зробити курчат таким же принципом. Помістіть іграшки в кошик і поширте Великодні яйця навколо них.
Якщо ви, як мені, надихнула ці ідеї, спробуйте створити таку красу, наприклад, у вихідні дні. Не займайте довго і подаруйте дітям радість!
Не забудьте поділитися ідеями з друзями!
Жити 100 років без захворювання можна. Цей засіб запобігає раку та інших серйозних захворювань.
11 Життя хакі для лінь батьків: немає внутрішніх труднощів!