Як зробити клумби в країні

Якщо у вас є котедж або жити в приватному будинку, то ви дуже щаслива людина. Звісно, догляд за територією вимагає багато часу і зусиль, але які краси можна створити! Для того щоб прикрасити ваш сайт, не варто перевантажити його різними конструкціями і дорогими елементами декору. Дивитися, наприклад, на подвір’ях жителів Нідерландів або Бельгії, вони прикрашені лише милими. клумби і клумби з імпровізованими матеріаламий

Якщо ви підходите цвітіння З уявою можна створити чудові композиції, які стануть найкращим прикрасою вашого дачного котеджу. Редакція "Сайт" Я приготував для вас 15 ідей, які можна повторювати на сайті.

Квіткові клумби і клумби в країні
  1. Якщо непотрібний піддон, то сміливо використовуйте його для вертикального квітника. З декількох піддонів можна зробити всі квіткові коридори.

2. Такий хороший кут біля будинку прикрасить його.

3. Не варто прикрашати всю площу квітами. Можна просто створити яскраві акценти на зеленому газоні. Мінімалістичний і смаковий.
    , Україна

4. При оформленні сайту не забудьте про паркан! Квіти на ньому додають затишок.
    Р

5. Не поспішайте відкинути старий велосипед. Можна перетворити в чудовий сад.

6. Чудова ідея для зонування. Це рай!

7. Навіть лавки мають зовсім інший вигляд, якщо прикрасити їх квітами. Це набагато приємніше сидіти на них.
    51198

8. Сходження цих сходів це задоволення. Квіткові клумби перед будинком красиві.

9. Створіть фігуру улюбленого у вигляді клумби. Дуже цікава ідея.

10. Красива і нестандартна ідея. Я хочу, щоб я можу спати на цьому ліжку.

11. Я люблю квіткові арки. Ви відчуваєте себе як принцеса в казці.

12. Рослини тільки зелені також виглядають дивовижними.

13. Як ви знаєте, не багато квітів. Дуже барвисте рішення для сайту. Головне - встигнути поливати все.

14. Творчість.

15. Будь-який непримітний об'єкт можна перетворити в квітковий сад.
    р.

Хочу все бути зеленим і борошнистим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Не забудьте поділитися своїми ідеями з друзями!