12
Яка жінка з тканиною любить магію! Нарешті знайшов свій ідеальний...
Якщо ви хочете зробити дивовижні речі своїми руками, ця стаття для вас. Ручна тканина Діяльність дуже цікава і креативна. За допомогою цієї техніки ви легко прикрасить інтер'єр, і найголовніше - ви отримаєте багато задоволення і позитивних емоцій! Така творчість не вимагає великих витрат, для всіх, і результат просто чарівний. Давайте спробуємо!
"Сайт" Я приготував для вас дивовижний майстер-клас з давньої техніки надруку картини на тканині, яка захопить вас повністю. Проміс.
Візерунки на матеріалах
Процес завантаження
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я сподіваюся, що цей чудовий клас надихнув вас. Розкажіть про ваші успіхи в коментарях.
"Сайт" Я приготував для вас дивовижний майстер-клас з давньої техніки надруку картини на тканині, яка захопить вас повністю. Проміс.
Візерунки на матеріалах
- фарба
- штампування
- натуральна тканина (бавовна або лляна)
- тур
- художник
- кицька
- праска
- вся в соку
Процес завантаження
- Приготувати робоче поле першим. Наповнювати столик старим м'яким ковдрою або будь-яким іншим щільним, але обов'язково м'яким тканиною. Для дозування потрібна м'яка поверхня, щоб зробити враження більш чітким.
- У верхній частині ковдри укладають розрівняний шматок тканини: він може бути лляною серветкою, а бавовняний мішок і навіть наволочку на подушці. Головне, що тканина повинна бути натуральною.
- Залийте в ємність трохи фарби потрібного кольору і добре перемішайте пензлем до однорідної консистенції.
- Візьміть губку і наріжте її на невеликі квадрати, близько 2 х 2 см. Візьміть шматок губки і мусні в фарбі з невеликим тиском.
- Тепер промити дерев'яний штамп з губкою. Пофарбувати акуратно і рівномірно, знизу вгору невеликим тиском. Штампи для друку Ви можете придбати в спеціалізованій майстерні або зробити своїми руками. Це не тільки дерево, яка використовується для цього. Для саморобних штампів, наприклад, половина картоплі ідеально підходять.
142537 - Далі приступаємо до прямого малюнка. Застосувати фарбований штамп на поверхню тканини кілька секунд. Для більш точного заповнення можна вдарити штамп молотком. Тільки видаліть штамп вертикально! В іншому випадку малюнок буде розмитим. Пам'ятайте, штамп повинен бути пофарбований до кожного наступного друку.
- Коли крафт готовий, залиште тканину на кілька годин до повного висихання фарби.
- Після тканини висихає малюнок необхідно закріпити праскою. Згладжуйте всередину спочатку, а потім лицьову сторону. Магія готовий! Серветка з орнаментом рук стане прекрасним подарунком і порадує багато років.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я сподіваюся, що цей чудовий клас надихнув вас. Розкажіть про ваші успіхи в коментарях.
7 днів, 7 склянок: техніка, яка вбиває жир живота! Це потужність.
Житловий гараж для мат-в-прави своїми руками