Бабця вчив ніколи не висадити часник на меморіальні дні, інакше урожай буде втрачений.

«Коли висаджувати зимовий часник у 2022 році?» Я попросив чоловіка ближнього, який працював агрономом протягом багатьох років. Вона відповіла багато!

Минулого року почав висаджувати часник на батьківській суботах. Всі висушені і пішли ... Я знаю, що помилка була! Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, які дні ви можете і які дні не повинні. часникй Застава щедрого врожаю!

При посадці зимового часнику в 2022 Виходить, що на меморіальних днів висаджувати щось - поганий омень - не буде врожаю. Звичайно, як мій чоловік каже: «Це не день, це церковне свято». Коли ви робите бізнес: рослини, очищають будинок і відновлюють порядок в саду? Тим не менш, не дарма, що такі знаки збереглися до наших днів, що визначаються в них.

І навіть досвідчений агрономіст підтверджує, що на меморіальних днів не можна висаджувати зимовий часник.

часник рослин в 1,5-2 тижні фрезий Тепер ми повинні дивитися прогноз. Природні сюрпризи всюди! У будь-якій області немає точну дату.

Основні умови посадки: вранці температура грунту повинна бути не вище 15 градусів за кілька днів поспіль. Температура повітря становить близько 5-7 градусів. Коли ця погода стабільна, можна висадити часник.

Для дуже посадки ліжка під часником ми готуємо заздалегідь, робимо гумус, компост або біогумус! Обов'язково окислювати з доломітом борошна, золи! В ідеалі грунт слід обшити препарат корисним грунтовим грибком «Микориза». Видаліть всі патогенні мікрофлори і всі шкідники з грунту.

При цьому голова часнику перед посадкою необхідно нарізкаЩоб не висихати дози, звідки будуть рости коріння. Краще висадити сорт. Наприклад, у мене є 2 сорти часнику в цьому році, щоб залишитися з урожайом, це не відомо, який сорт краще реагує на непередбачувані зими. Перед посадкою часник слід обробити від гнилі і інших грибкових недуг.

574795

Можна обробити настій деревної золи (2 склянки залити 3 склянки окропу, наполягати пару днів) або настій фітоспорину на основі сіна-липких бактерій, які добре руйнують гнилі, скаб. Ви можете отримати 3% перекис водню. Хочу замочити насіння в ній перед посівом.

Ну, особисто, в цьому році я змішав коктейль фітоспорину + sporobacterine + епіна + фітоверм для обробки. Я буду висаджувати з 11 по 14, і ви подивитеся на погодні умови вашого регіону.

Також я пропоную познайомитися з відмінним рецептом засолювання льоду просто цим зимовим часником. Сіль відразу 10 кг на зиму, не менше сенсу!

Коли висадити озимий часник в 2022 році, звичайно, ви вирішили, але ще в період з 1 по 10 листопада краще це зробити. Найпопулярніші вигідні дати (за місячним календарем) падають 12 листопада 13, 14, 20, 21, 22, 23, 25, 26 та 27 листопада.

Чи можна ви посадити зимовий часник у листопаді або вже встигли його до Покрова?