20
У виконанні фігури відмовлялися хліба, запечені бункери без борошна і яєць, вони повітряні.
Виходячи з ідеальної фігури, багато жінок вирішили відмовитися від хліба та інших хлібобулочних виробів. Чому обмежити себе, якщо ви є? безбарвний? Не так давно я виявив багато рецептів, де основний інгредієнт не пшеничного борошна, але бобові: горох, курча, гілочки. Я хочу, щоб ви пройшли ці дорогоцінні знання. Це буде добре!
Випічка без борошна Сьогодні Я раджу зробити м'який і повітряний шемалей Я негайно попередив, що ці інгредієнти слід замочити на всю ніч. Тож подбайте про це ввечері, якщо ви хочете зробити випічку на сніданок.
Також потрібно один важливий компонент, без якого булочки не працювати. Це псилліум, або псилієве насіння husk. Дуже цікавий продукт, який багато людей використовують просто, пити його водою. Позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.
І в кулінарії додають в посуд як замінник клейковини. Він склеює інгредієнти разом, в результаті чого піднімається тісто, і утворюється бульбашки і порожнини. Псіліум можна додавати в тісто не тільки для випічки, але і для різних овочевих або бобових біт і виробів.
інгредієнти
Підготовка
Випічка без борошна: редакційна консультація Краса цих бункерів полягає в тому, що вони містять гідну кількість білка. Якщо ви додаєте таку випічку трохи мазуту (наприклад, гумус або гуакамоле) і зелень, ви отримаєте повне борошно. І це не просто безшумні сендвічі, це дійсно гарне блюдо.
Ось як я їсти сніданок. Тільки як мазок, у мене був відварений гарбуз, збитий томатами. І на вершині булочки з мазком я кладаю арубу. Смачний! Я можу точно рекомендувати цей рецепт, тому що я спробував себе.
І якщо вам подобається більш класичні рецепти, радимо приготувати пишні насоси на дріжджах. Ідеальне тістечка для борщів і супів!
Також звертайте увагу на рецепт ванільних бункерів від відомого харчового блогера Лілії Завіт. Що може бути краще, ніж домашній чай?
Якщо ви варите кицькі бочки за нашим рецептом, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. Бон привіт!
Випічка без борошна Сьогодні Я раджу зробити м'який і повітряний шемалей Я негайно попередив, що ці інгредієнти слід замочити на всю ніч. Тож подбайте про це ввечері, якщо ви хочете зробити випічку на сніданок.
Також потрібно один важливий компонент, без якого булочки не працювати. Це псилліум, або псилієве насіння husk. Дуже цікавий продукт, який багато людей використовують просто, пити його водою. Позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.
І в кулінарії додають в посуд як замінник клейковини. Він склеює інгредієнти разом, в результаті чого піднімається тісто, і утворюється бульбашки і порожнини. Псіліум можна додавати в тісто не тільки для випічки, але і для різних овочевих або бобових біт і виробів.
інгредієнти
- 125г курча
- 60г квіноа
- 200 мл води
- 25г пілліум
- 35 мл оливкової олії
- 1 ч.л. соди
- 2 ч.л. артишок сиропу
- 2 ст. л. лимонного соку
- 0,5 ч.л. солі
- смачний
- кунжут
Підготовка
- Смоктати кіптяви і квіноа вночі в чистому воді. Для кальяну буде досить 500 мл рідини, а для квіноа – 200. Вранці злити воду, промити інгредієнти і розмістити їх в одній глибокій мисці. Залийте воду і оливкову олію в ній. Перервувати масу для однорідності з зануреним блендером.
- Потім додайте до майбутнього тесту для бобової солі, соди, спеції та сиропу. Для балансу смаку. Не обов'язково використовувати Єрусалимський артишоковий сироп. Я отримав дата сиропу: це так добре.
- Додайте псиліум до готової маси і добре перемішайте. Ви побачите тісто починають загусувати. У цей момент додайте лимонний сік і перемішайте його ретельно. Дайте тісто настоятися не менше 10-15 хвилин. Можна сміливо приготувати тісто ввечері і відправити його в холодильник на всю ніч. Я зробив, що і був щасливий з результатом.
- Тепла духовка до 180 градусів. З вологими руками зробіть бункер тесту. Я зробив 6 штук близько 100-115 грам. Покладіть бочки на сковороду, покриту пергаментом. З ножем зробіть на бункерах і посипте їх кунжутом. Я використовував чорний, але будь-який.
- Запікайте страву 20-30 хвилин на 180 градусів. Потім дайте бочки повністю охолонути. Бон привіт!
Випічка без борошна: редакційна консультація Краса цих бункерів полягає в тому, що вони містять гідну кількість білка. Якщо ви додаєте таку випічку трохи мазуту (наприклад, гумус або гуакамоле) і зелень, ви отримаєте повне борошно. І це не просто безшумні сендвічі, це дійсно гарне блюдо.
Ось як я їсти сніданок. Тільки як мазок, у мене був відварений гарбуз, збитий томатами. І на вершині булочки з мазком я кладаю арубу. Смачний! Я можу точно рекомендувати цей рецепт, тому що я спробував себе.
І якщо вам подобається більш класичні рецепти, радимо приготувати пишні насоси на дріжджах. Ідеальне тістечка для борщів і супів!
Також звертайте увагу на рецепт ванільних бункерів від відомого харчового блогера Лілії Завіт. Що може бути краще, ніж домашній чай?
Якщо ви варите кицькі бочки за нашим рецептом, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. Бон привіт!
Заможливий друг радить нести одну річ в ліву кишеню, гроші, що випливають
Мама впевнений, що залишається старим, салат готовий 3 раз на сонний