Що не викинути з будинку

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Яка проблема, якщо пральна машина йде погано? Я кинувся в пельмені, і це над. Може бути, він використовується для того, щоб бути, але уявіть собі: тепер пральна машина в кожній квартирі, і все в той же час стала непотрібною. Цивілізація – про згортання.

Редакція "Сайт" Я дивився, як розпоряджатися відходами Право, щоб не пошкодити когось. Більш того, перш ніж кинути в сміття, скажеш, холодильник, обов'язково зрозуміти, що не просто кинути мішечок сміття в резервуар, важливо ознайомитися з законодавством. Так перед тим як кинути обману улюбленого телевізора чоловіка з балкона, подумайте про те, що тягнеться хвостом.

Як відключити термометр
  1. Ви вже давно знаєте, що звичайний термометр Вам необхідно подбати про це, як яблуня вашого ока, Бог заподіяти його розривам, ви не будете ввімкнути. Не можна просто взяти зібрані ртуті і почистити його унітаз, це надзвичайно отруйний. Найкраще негайно викликати бригаду, яка займається дефракцією. Не збирати ртуті з пилососом або руками, небезпечно для здоров'я. Дзвоните до аварійного телефону, вони підкаже вам, що робити. Пам'ятайте: кидати зламаний термометр у сміття заборонено!

2. Нормально. акумулятор Отрути 20 кв. м землі або 400 л води з шкідливими речовинами. Якщо ви подивитеся на це акуратно, ви помітите знак, який виглядає як перехресне сміття. Це означає, що акумулятори не можна відкинути, вони повинні бути вміщені. Шукайте точку прийому використаних батарей у Вашому місті, і перед тим, як зібрати в порожню пляшку з мінеральної води.

3. Ваше ім'я холодильник За тридцять років він служив вірно, але один день він прокинув і не приєднався знову, майстер зробив розчарування вироку. Видаліть магніти з неї і подивіться на компанію, яка буде викачувати холодоагент (ака Френ) і приймати покійний для переробки. Якщо такої речі немає, вам доведеться підключити фантазію, щоб позбутися від неї. Прийміть його до сміття на ніч безмісячного дощу, коли ви навіть не зустрінете, інакше ви ризикуєте твердим дрібним.

4. Мобільний телефонДля тих, хто послужила себе, також підлягають особливому утилізації. Уявіть собі: з усіх пристроїв, лише 3 відсотків надходить до пунктів переробки. Тим не менш, якщо ви кинути телефон в сміття, який набагато простіше робити, ніж в разі холодильника, навколишнє середовище торкається, тому що ви просто забрудните його: телефон також має акумулятор, який може отрути. Приймати її до переробки.

5. Корисна річ блок, десять років тому вирішили всі ваші проблеми, тепер витриманий і більше не тягне ваш улюблений сайт "Сайт". Здавалося б, вона повинна бути простіше, але старий комп сповнений сюрпризів. Це рідкісні метали, монітори з ртутніми елементами та іншими компонентами, вплив яких на навколишнє середовище ще не вивчено. Спробуйте продати когось, ви отримаєте гроші одночасно.

Поведи мене, це далеко від повного списку заліза, які повинні бути належним чином розподілені. У майбутньому ми плануємо розширити кількість матеріалів, в яких ми поділимося порадами. як розпоряджатися сміттям і побутова техніка. Крім того, ми радимо вам ознайомитися з речами, які в будь-якому випадку не слід викинути з будинку, адже вони зберігають енергію. Напишіть про всі ваші враження в коментарях і будьте впевнені, що поділитися цією статтею з іншими, дайте їм знати, як правильно розпоряджатися!