7
Рецепт салату з квасолею і шинкою
Не секрет, що лаціна Варто складатися з 3-5 інгредієнтів, не більше. По-перше, тому що завдяки використанню більш складових салат набуває неприємний смак, а по-друге, багатокомпонентний салат буде важче для тіла, щоб перетравити.
Сьогодні видання. "Сайт" Я вирішив поділитися з вами рецептом одного з найсердніших і простих салатів, які всього лише 5 компонентів (не підраховують спеції).
Ми розповімо, як приготувати. гам салат А сир 10 хвилин. І тих, хто прочитав нашу попередню статтю про те, як зробити салати простіше, щоб зробити його ще швидше.
Хом і боби салат Інгредієнти
Підготовка
Залишилося тільки прикрасити блюдо зеленню, і можна подавати в стіл.
Смачний гамовий салат «Александр» – це лише один з найпопулярніших для тих, хто використовується для швидкого харчування та харчування. Я сподіваюсь, що ви і ваша сім'я буде насолоджуватися.
Бон привіт!
Сьогодні видання. "Сайт" Я вирішив поділитися з вами рецептом одного з найсердніших і простих салатів, які всього лише 5 компонентів (не підраховують спеції).
Ми розповімо, як приготувати. гам салат А сир 10 хвилин. І тих, хто прочитав нашу попередню статтю про те, як зробити салати простіше, щоб зробити його ще швидше.
Хом і боби салат Інгредієнти
- 200 г консервованих червоної квасолі
- 400г шинка
- 200г твердих сирів
- 4 помідори
- майонез
- сіль
- чилі
Підготовка
- Спочатку потрібно промити консервовану квасолю. Залийте його з баночки в дельхаус, промийте його під проточною водою і висушіть її.
- Потім зріжте шинку з невеликими кубиками або тонкими смужками, на свій розсуд.
- Сир натрію на великій тертці, а також мити помідори і вирізати їх кубиками, попередньо позбавивши від насіння. Так помідори не дадуть занадто багато соків і салату можна довше прослужити в холодильнику.
- Змішайте всі інгредієнти в великій салатній чаші, засоливши їх і захопивши салат майонезом. р.
Залишилося тільки прикрасити блюдо зеленню, і можна подавати в стіл.
Смачний гамовий салат «Александр» – це лише один з найпопулярніших для тих, хто використовується для швидкого харчування та харчування. Я сподіваюсь, що ви і ваша сім'я буде насолоджуватися.
Бон привіт!