8
Як варити курячий бенкет з яблуками і лимоном
З усіх м'яса я віддаю курку. Це доступний і універсальний продукт, підготовка якого ніколи не займає багато часу.
Курячі груди з яблуками Є багато страв з курячим м'ясом. Від простого вареного бенкету, який прикрашений всіма любителями здорового способу життя, до чого абсолютно екстравагантний, як курячий салат з мандарами.
478969 (Рівне)
Курячий рецепт з яблуками Я довго захопився. Все готове вкрай швидко, а послуга досить ефектно прикрасить будь-який святковий стіл з таким приготуванням.
інгредієнти
Підготовка
Схожі курячі груди з яблуками в духовці Ви можете швидко приготувати і в великій кількості. Всім друзям приїдуть до відвідування, адже ароматна делікація не загрожує фігурі з зайвими обсягами.
До фаршированих курячих грудей відмінно підходять гарнір у вигляді ароматної гречки каші. Про те, як правильно її підготувати, ви можете дізнатися на нашому сайті.
Простий набір інгредієнтів і ароматні трави ніколи не дайте мені вниз. Це головний секрет смачного приготування досвідченої господині!
Курячі груди з яблуками Є багато страв з курячим м'ясом. Від простого вареного бенкету, який прикрашений всіма любителями здорового способу життя, до чого абсолютно екстравагантний, як курячий салат з мандарами.
478969 (Рівне)
Курячий рецепт з яблуками Я довго захопився. Все готове вкрай швидко, а послуга досить ефектно прикрасить будь-який святковий стіл з таким приготуванням.
інгредієнти
- 2 курячі груди
- 1 великий лимон
- 150мл яблучний сік
- 2 середніх яблук
- 3 скибочки часнику
- 40г вершкове масло
- чебрець
- 1 ст. л. мед
- 2 ч.л. спеції
- сіль
Підготовка
- Приготувати курячі груди: їх необхідно ретельно промити і зробити кілька симетричних надрізів з обох сторін.
- Також слід ретельно промити і нарізати невеликими скибочками. Не забудьте взяти всі кістки.
- Зріжте часникові зуби тонкими пластинами.
- Вершкове масло повинно вирізати невеликими шматочками. Наріжте яблука на скибочки, видаліть серцевину.
- У кожному розрізі на курячому груді необхідно покласти гілочку чебрецю, масла і часнику.
- Закрийте кожну нарізку скибочками лимона або яблука.
- Заповнити форму для випічки фаршированими грудями, покласти скибочки лимона і яблука на вільні ділянки. Залийте цвіль яблучним соком.
- Тепла духовка до 180 градусів. Запікайте страву 25 хвилин.
- Цього разу буде достатньо, щоб зробити соус медом, сіллю та улюбленими спеціями.
- Після 25 хвилин зніміть курячі груди з духовки і змастити їх соусом. Поставте курку в духовку ще 10 хвилин.
Схожі курячі груди з яблуками в духовці Ви можете швидко приготувати і в великій кількості. Всім друзям приїдуть до відвідування, адже ароматна делікація не загрожує фігурі з зайвими обсягами.
До фаршированих курячих грудей відмінно підходять гарнір у вигляді ароматної гречки каші. Про те, як правильно її підготувати, ви можете дізнатися на нашому сайті.
Простий набір інгредієнтів і ароматні трави ніколи не дайте мені вниз. Це головний секрет смачного приготування досвідченої господині!