12
Як оформити квітучий острів троянд в країні
Три роки тому я успадкував будинок. Вони кажуть, що найсвіжіші спогади асоціюються з дитинства, тому у мене є ці спогади, пов'язані з цією дачною зоною. Що літо я пішов з моїми бабусями. Я ходив багато, ванн в озері і їсти яблука прямо з дерева.
Я також захоплюю троянди, які мій бабуся любляча посаджена. У мене є багато троянд, і я, ймовірно, ніколи не бачив таких красивих, в будь-якому місці. Не кажучи вже про свого запаху з ротом!
Минулого року Я спробував висадити такі ж троянди, як мій бабуся, але мої зусилля були невдалими. Троянди виросли погано, тушковані. Що я ніколи не спробував! У той час, коли я працюю для квіткового магазину: половина моєї заробітної плати проводилась на годівлі і добривах. Цариця квітів не хоче жити в саду.
Якщо це не було для бізнес-сусіду фермера, який відкрив свої очі на те, що я був прийнятий. безтурботністьй «Роза - красива, але примхлива квітка. Ви повинні знати спеціальні секрети! він почав свою історію. Я хочу, щоб отримати мій блокнот, щоб я не пропустити нічого. Я впевнений, що після такої поради я зможу зробити друзів з цегляною красою.
Сьогодні видання. "Сайт" Як отримати прекрасний острів цвітіння з лацінай Збережіть його, вам потрібно!
Рослинництво
Також я пропоную, що ви познайомитеся з вибором найбільш невибагливих квітів для саду. Це 11 ідей для тих, хто відвідує країну тільки на одному з вихідних!
Враховуючи всі ці помилки, які часто виробляються літніми мешканцями. рожевийВи можете не тільки виростити здорові кущі на вашому сайті, але і створити справжню рожеву дендропарку і не один сезон, щоб насолодитися пишним цвітінням і ніжним ароматом цих красивих квітів!
Я також захоплюю троянди, які мій бабуся любляча посаджена. У мене є багато троянд, і я, ймовірно, ніколи не бачив таких красивих, в будь-якому місці. Не кажучи вже про свого запаху з ротом!
Минулого року Я спробував висадити такі ж троянди, як мій бабуся, але мої зусилля були невдалими. Троянди виросли погано, тушковані. Що я ніколи не спробував! У той час, коли я працюю для квіткового магазину: половина моєї заробітної плати проводилась на годівлі і добривах. Цариця квітів не хоче жити в саду.
Якщо це не було для бізнес-сусіду фермера, який відкрив свої очі на те, що я був прийнятий. безтурботністьй «Роза - красива, але примхлива квітка. Ви повинні знати спеціальні секрети! він почав свою історію. Я хочу, щоб отримати мій блокнот, щоб я не пропустити нічого. Я впевнений, що після такої поради я зможу зробити друзів з цегляною красою.
Сьогодні видання. "Сайт" Як отримати прекрасний острів цвітіння з лацінай Збережіть його, вам потрібно!
Рослинництво
- При посадці троянди в грунт не варто залишити щеплення на поверхні грунту. Краще заглиблювати кореневу шию рослини на 2-3 сантиметри в грунт. З дуже глибоким розташуванням вакцинації, буде важко вкорінитися: шия кореня при поливі почне замо замочити і гнити, а краса, не встигаючи порадувати її рясним цвітінням, помирати в перший рік.
- Не різати садові троянди на зиму. Отже, рослина втрачає життєдіяльність і йде на зиму ослаблений. Краще підрізати троянду навесні, знімаючи заморожені і відмерлі пагони на місце першого бутона на квітці.
- Головна рожево-рослинний «Чи вона виглядає красиво» в грамотному садівництві не працює. Троянди люблять світло, люблять тепло. Бажано принаймні забору їх з північних і північно-східних вітрів. В іншому випадку троянди сповільнять обмін речовин і перейдуть в своєрідну сплячку, а потім повністю загинуть.
- І вологі ґрунти смертельно заготовлені для троянд. Коріння повинні дихати, інакше квітка відмерти від нестачі кисню. Нор - друзі з деревами. Якщо висаджений поруч, «старший брат» завезе води і мінералів. Стебла будуть тонкими, бутони зупинять цвітіння.
- Найкраще вода красива троянда з прохолодною водою. Вода рясна, але рідко.
- Листя троянди не повинні різати на зиму. Рослина вирішить, як довго вона потребує листя.
- Підготовка цієї ніжної краси на зиму слід подбати про гарне укриття кореневої системи. Це найбільш вразливий у холоді. І досвідчені садівники використовують для цього підгортання, але потрібно зробити правильно, щоб не завдати шкоди рослині. Не заповнюємо кущі на зиму чистим торфом. Всмоктується багато вологи, а в теплу дощову зиму коріння троянд прокинуться заздалегідь, доторкнувшись до зростання пагонів, і це призведе до неминучої смерті. Краще скинути квітку, як картопля, на 25 сантиметрів.
Також я пропоную, що ви познайомитеся з вибором найбільш невибагливих квітів для саду. Це 11 ідей для тих, хто відвідує країну тільки на одному з вихідних!
Враховуючи всі ці помилки, які часто виробляються літніми мешканцями. рожевийВи можете не тільки виростити здорові кущі на вашому сайті, але і створити справжню рожеву дендропарку і не один сезон, щоб насолодитися пишним цвітінням і ніжним ароматом цих красивих квітів!