Чому слід викинути дерево після новорічних свят

Щодня в минуле триває новорічна вечеря. І єдине, що нагадує про недавні свята - це декороване дерево. Однак, в парі днів власники повинні мати справу з ним.

І сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що. христина белла Можна використовувати в домашніх умовах. Виявляється, що стара ялинка після свят не потрібна, тому що ця лісова краса ще може бути корисною.

Вітаю мене на свято, мій мати-в-право 31-му в телефонній розмові попросили нас не кинути дерево, але довести її до неї. На прохання здавалося мені дивний, але я дав мені чоловіка, говорить Крістіна.

«Коли ми побували, ми знайшли, що моя мати-в-права мала весь склад дерева у своїй квартирі. Вона приймала пару дерев з сусідів, і навіть приніс їх безпосередньо з найближчого сміття. І все для зелених голок, які ретельно збираються і кладуть в мішки. Відмінне добриво для справжнього саду, який мама виростає прямо на підвіконні.

Виявилося, що кожні 3-4 роки збираються шприцЩоб мати щось для запліднення кімнатних рослин. Досить зібрати голки, висихати їх, а потім класти на дно горщика. Ця природна маса є відмінною їжею для багатьох вітчизняних рослин. Залишилося тільки позбутися від галеневих гілок, Крістіна укладена.

Голки дійсно можуть бути використані для догляду за рослинами, тому що це реальний магазин органічних речовин. Ще одне, що це добриво більш підходить для рослин, які віддають перевагу кислому ґрунті. Таким чином, ви повинні знати, в яких умовах, ваші зелені домашні тварини будуть відчувати себе краще.

Використовуйте голки в саду, наприклад, як мульч. Навіть на спекотному добу в ялинку або сосновому лісі під шаром падених голок буде вологий грунт. Не дивно, що це властивість зелених голок досвідчені садівники також навчилися використовувати. І позбутися від зайвої кислоти, деревна зола зазвичай додається до хвойних голок.

Замість підживлення голок також з'явиться. Єдина проблема полягає в тому, що голки згинаються протягом тривалого часу - близько 3-5 років, і тому їх часто відправляють на компост ями з рослинними залишками. Таких шкідників буде обходитися, і вам доведеться насолоджуватися гарним збиранням.

Неприємна краса може принести більше переваг. Не дивно, що в містах, органи місцевого самоврядування активно закликають не кинути новорічні дерева на полігони, але їхати на прийомні пункти, де будуть оброблені і використані навесні, наприклад, для захисту грунту від висихання і перегріву.