Чому рослина морква в саду?

Дякуемо зими днями, зробіть мене довго для сонця і зелені. Квіткові рослини є символом життя, радості і любові, які допомагають розбити сумність.

Для того, щоб відновити свій виноград, я вже почав робити список тих рослин, які я буду висаджувати навесні. Весняні садові роботи Вони завжди приносять гарний настрій. Ці маленькі паростки, вирощені своїми руками, надихають впевненості в майбутньому і сподіваємося на щось гарне.

7768395

У цьому списку я включив свої улюблені весняні рослини, які перетворять будь-який сад у дійсно казкове місце, а садівник у щасливу людину.

Кращі весняні рослини для вашого саду
  1. Базилік
    Це високоросла рослина, яка стійка до заморозків і має приголомшливі темні квіти. Майже чорні суцвіття стануть родзинкою вашого саду. І для тих, хто хоче щось яскравіше, є кілька сортів кукурудзяногоквіта: Рожевий бал, синій бал і білий бал. Реальні ціни на кукурудзяні квіти повинні висаджувати червоною версією

2. червона голова - червона голова.
    Злаки приголомшливої краси. Саме тому варто дуже уважно сидіти, уникаючи себе.

Якщо правильно висадити цю рослину, вона не буде рости, але буде рости в одному пишному кущі. Такі перістоти схожі на справжні кролики хутряних, не дивно одне з сортів називається Бургундія зайчик, що означає «бордовий кролик».

3. Зіння граціозний Циндерелла
    Дворічна висота 60 см. Вирощується так само як звичайна зінья, але має більш благородний і незвичайний колір.

М'які стримані кольори зіньї приваблюють метелики і птахи в сад, створюючи справжню магію. Пам'ятайте, що зінья - це теплолюбна рослина, яка любить світло і дуже погано переносить заморозки.

4. Рудбекія Вишневий бренді
    Яскравий представник сімейства Астрови. Природні умови цієї рослини є теплими приправами Північної Америки. Посів можна зробити безпосередньо в відкритий грунт. Відстань між насінням становить близько 15 сантиметрів.

Цей сорт радбекії має багатий червоний колір і принесе трохи яскравість до вашого квіткового сорту.

5. Квітка морква "Гіфт"
    Це добре для вас. Все в одному флаконі! Вирощування моркви дуже легко. Бажано запліднити клумбу і підготувати його восени, а навесні потрібно тільки розсипати землю трохи.

англійські садівники давно люблять цей вид моркви. Не дивно, що вони торкнуться викликати цю рослину «королеву дону».

Морква допоможе виправити колірний баланс будь-якого клумби, адже невеликі світлові парасольки квітів створюють м'який перехід і відмінно балансують будь-які погані комбінації.

6. Ехінацея Фіолетовий зелений Twister
    Ця рослина є досить невибагливим, тому вона є улюбленою з багатьох лази садівників. Великі квіти, трохи люблять ромашку, можуть бути практично будь-яким кольором. 990 р.

Попадання в любові з цією квіткою не складно. Тільки один раз бачить його в чужому саду, справжній садівник не зможе протистояти спокусі висадити цю красу на клумбі.

Ехінацея є багаторічною рослиною, яка любить сонце. Сорт «Зелений» має незвичайну ніжну забарвлення: зелений з кінчиків пелюсток перетворюється в насичений фіолетовий відтінок.

Весняні квіти в саду Вони зачепить очі і зачепить вас. Велика кількість яскравих суцвіть дає враження від казкової країни.

Ми хочемо, щоб всі садівники здорові квітучі рослини, які принесуть красу і натхнення до вашого життя!